• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim lutfen yardim edin

Ecrin nisaa

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2020
66
14
3
28
Kizlar adetim 5 gun gecikti hamlelikten şüpheleniyorum acaba hamilemiyim adetimin 1. Günü test yaptım hafif Beyaz Gölge gibi bir çizgi çıktı Adetim 4 günü test yaptım bu sefer Hafif böyle geniş pembemsi kalin bir cizgi cikti simdi onun da resmini atarım
IMG-20200229-WA0023.jpeg

5 gün geciktiyse bariz bir çizgi olmalıydı. 🤔 Ama geç döllenme diye bir şey varmış. Eğer öyleyse kanda netlestirebilirsiniz ancak. 🤗

Grç döllenme olabilir arkadaşım henüz çok yeniyse böyle olabilir test kuruyunca çizgi pembeye dönmüşse vardır ama bi pembelik var

Grç döllenme olabilir arkadaşım henüz çok yeniyse böyle olabilir test kuruyunca çizgi pembeye dönmüşse vardır ama bi pembelik var
Evet iste test yaptim birbsey gormedim sonra oraya bıraktım 2 saat sonra gittim baktım böyle hafif pembemsi olmuş zaten fotoğrafta gördüğünüz gibi ama o penbe tek cizgi degil biraz kalin cizgi sizde gore biliyonuz mu acaba

Evet iste test yaptim birbsey gormedim sonra oraya bıraktım 2 saat sonra gittim baktım böyle hafif pembemsi olmuş zaten fotoğrafta gördüğünüz gibi ama o penbe tek cizgi degil biraz kalin cizgi sizde gore biliyonuz mu acaba
Kuruma çizgisidir bu kadar geç çıkan.

Evet görüyorum canım farklı marka bi testle de yapsan

Yok gibi sanki 5 günde olsa belli olması lazımdı. Adete bir gün kala tekrar yap bence

Bugün kaslarim cok ağrıyor ve bacaklarim diyorum kesin adet olacam ama olamıyorum sizce neydendir

Back