• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim lütfen fikir verinn

denizimduygum01

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2020
289
200
23
26
Herkese iyi geceler hanımlar.. sizlere bir sorum olacak gözüme uyku girmiyor heyecandan uyuyamıyorum günlerdir. Kasım 27 de adet oldum yani geçen ay. Normalde şuan benim adet olmam gerekiyordu ama olmadım bugün gündüz sadece açık sarı kremsi akıntı geldiğini gördüm. Akşam test yaptım sonuç negatif cıktı. Birdahaki testi ne zaman yapmalıyım sizce var mıdır biseyler hamile olabilir miyim yardımcı olurmusunuz?

Kaç gunde bir döngün
İyi geceler benimde bugün regl olmam lazım 28 gne bir donguyle. Ama ben genelde 32 günde bir adet olurdum. Geçen ay soğan suyu içtiğim için 28 günde oldum . Dün test yaptım negatif . Tekrar ne zaman test yapayım ?

32 gun de birse regl e 3 gun var demek bence 3 gun sonra yapın. Yumurtlama da geç olmuş olabilir ınsallah geç yumurtla ma ile bebiş vardır da daha kana geçmediği için cıkmamıştır.

32 gun de birse regl e 3 gun var demek bence 3 gun sonra yapın. Yumurtlama da geç olmuş olabilir ınsallah geç yumurtla ma ile bebiş vardır da daha kana geçmediği için cıkmamıştır.
İnşallah dualarınızda bana da yer verin lütfen

Back