Hamile miyim lütfen cevaplarmısınjx

Girl07

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2019
21
1
6
33
Merhaba ayın 15inde adet olmam gerekiyordu olmadım eczaneden test alıp yaptım pozitif çıktı 20sinde acile gidip kan verdim hcg 122 çıktı dün tekrar verdim 175 çıktı sizce nasıl hamile miyim Dr kesin bişe söylemiyor 28inde yine gel dedi

Hem 8 gün gecikmişsin hem hcg artmis doktor nasil bir sey soylemiyo ki

Bence hamilesin 2 gune bir siz gidip kan verin bakın güzel artıyormu deger.

Bu sonuçlara göre hamilesiniz arada 1 gün olmasına rağmen yeterince artmış bence değer. Hiç strese girmeyin başka bir doktora görünün bir hafta sonra da ultrasonda kese gözükür muhtemelen

2 günde 1 iki kat artması lazım siz farklı labaratuarda yaptıgınız için sonuç kafa karıştırıcı olmuş
Aynı labaratuarda 2 günde 1 tahlil verip değerinizi takip ettirin

2 günde 1 iki kat artması lazım siz farklı labaratuarda yaptıgınız için sonuç kafa karıştırıcı olmuş
Acilde vermiştim ilk kanı o hastaneye kaç kez gittim kadın doguma randevu vermediler dolu deyip yolladılar başka hastaneden 27sine randevu aldm

Bu sonuçlara göre hamilesiniz arada 1 gün olmasına rağmen yeterince artmış bence değer. Hiç strese girmeyin başka bir doktora görünün bir hafta sonra da ultrasonda kese gözükür muhtemelen
Teşekkür ederim 27sine randevu buldum bir hastaneden oraya gideceğim nasipse

Dün tekrar kan verdim sonuç bu dr iyi dedi salı hastaneye git dedi

Eklentiler

• IMG-20190826-WA0007.jpeg
    87,1 KB · Görüntüleme: 40
Öncelikle hepinize merhaba,benim adetim her ay istisnasız şekilde 1-7 gün arasında geriye çekerek ilerliyor.En son 20 Temmuzda adet gördüm normal düzenime göre bu ayın en geç 20 sinde adet olmam gerekiyordu fakat olmadım.8 ayın üstüne bu ayın 14 ünde korumalı olarak ilişki yaşadım.Ne adet ne gebelik belirtim yok.Bu sabah test yaptım negatif çıktı.İlk defa böyle birşey başıma geldi çok stresliyim.Ne olduğu konusunda fikir verip yardımcı olabilir misiniz?Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…