Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acilde vermiştim ilk kanı o hastaneye kaç kez gittim kadın doguma randevu vermediler dolu deyip yolladılar başka hastaneden 27sine randevu aldm2 günde 1 iki kat artması lazım siz farklı labaratuarda yaptıgınız için sonuç kafa karıştırıcı olmuş
Aynı labaratuarda 2 günde 1 tahlil verip değerinizi takip ettirin
Teşekkür ederim çok sağolunHamilesinizzz tebrikler
Teşekkür ederim 27sine randevu buldum bir hastaneden oraya gideceğim nasipseBu sonuçlara göre hamilesiniz arada 1 gün olmasına rağmen yeterince artmış bence değer. Hiç strese girmeyin başka bir doktora görünün bir hafta sonra da ultrasonda kese gözükür muhtemelen
Ozaman da kan alırlar değerin için cnm hayırlısı olsun hakkında sağlıkla gelsin miniğinAcilde vermiştim ilk kanı o hastaneye kaç kez gittim kadın doguma randevu vermediler dolu deyip yolladılar başka hastaneden 27sine randevu aldm
Nerde gözüküyorHamilesiniz. Yalnız adınız soyadınız gözüküyor
İlk test sonuçlarındaNerde gözüküyor![]()
Mrb hanımlar benimde adetim 1 gun geciktibugun kahverengi leke geldi idrar testi yapsam çıkarmıBence hamilesin 2 gune bir siz gidip kan verin bakın güzel artıyormu deger.
Nasıl kaldırabilirim fotoyuİlk test sonuçlarında
Pek bilgim yok. Yöneticiye mesaj atın.Nasıl kaldırabilirim fotoyu
Öncelikle hepinize merhaba,benim adetim her ay istisnasız şekilde 1-7 gün arasında geriye çekerek ilerliyor.En son 20 Temmuzda adet gördüm normal düzenime göre bu ayın en geç 20 sinde adet olmam gerekiyordu fakat olmadım.8 ayın üstüne bu ayın 14 ünde korumalı olarak ilişki yaşadım.Ne adet ne gebelik belirtim yok.Bu sabah test yaptım negatif çıktı.İlk defa böyle birşey başıma geldi çok stresliyim.Ne olduğu konusunda fikir verip yardımcı olabilir misiniz?Teşekkürler2 günde 1 iki kat artması lazım siz farklı labaratuarda yaptıgınız için sonuç kafa karıştırıcı olmuş
Aynı labaratuarda 2 günde 1 tahlil verip değerinizi takip ettirin