• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim??? Lütfen cevap

Betusskuruu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2018
72
27
88
31
arkadaslar selam,
Ben normalde 31 günde bir regl olurdum. Geçen ay 22. Günde oldum. Bu ayda daha 19. Gün ama belim acayip ağrıyor göğüslerim taş gibi cok sızlıyor ara ara sol kaşığım ağrıyor. Sanki adet olacakmışım gibi vajina da bi ıslaklık hissediyorum ama bakıyorum bir sey yok. Hamile olabilir miyim acaba??? Tecrübeli veya fikri olan arkadaşlar???

Konularınızabaktim da bu senenin başından beri aşağı yukarı her ay acaba hamilemiyim acaba adetim neden gecikti diye konu açıyorsunuz, neden her şüphende doktora gitmiyorsunuz ve neden her ay supheleniyosunuz, hani isteyipte acaba olmuyo mu merak ettim

Konularınızabaktim da bu senenin başından beri aşağı yukarı her ay acaba hamilemiyim acaba adetim neden gecikti diye konu açıyorsunuz, neden her şüphende doktora gitmiyorsunuz ve neden her ay supheleniyosunuz, hani isteyipte acaba olmuyo mu merak ettim

Evet böyle seyler yazanlar genelde hamile olmak isteyip de her ay hüsrana uğrayanlar yasamayan bilmez :) doktora gidiyorsun ama bi sıkıntı yok diyor sinir stres diyor e her olmadığında da gidemiyorsun o yüzden :)

Back