Kızlar merhaba, adetten 5 gün önce yaptığım innovita testte ekteki gibi bir gölge mi görüyorum yoksa ben mi tırlattım bilemiyorum siz de bakar mısınız? Bu arada şu an reglim 1 gün gecikti. Reglime 3 gün varken predictor testte negatif gördüm ama yine de bir Umut işte.
Kızlar merhaba, adetten 5 gün önce yaptığım innovita testte ekteki gibi bir gölge mi görüyorum yoksa ben mi tırlattım bilemiyorum siz de bakar mısınız? Bu arada şu an reglim 1 gün gecikti. Reglime 3 gün varken predictor testte negatif gördüm ama yine de bir Umut işte.
bu fotografi 5 gun sonra mi cektiniz ben de hafif bi golge cizgi gordum gibi ama o kadar gec gorduyseniz kuruma cizgisi vs olabilir dogrulugundan emin olabilir miyiz bilemedim
Şimdi şöyle soylim bu innovita testlerde çok aşırı silikler pozitif olarak algilanmiyor. Sizdekide öyle . Ben bununla geçen ay kimyasal gebeligimi öğrenmiştim ve sizinkinden belirgindi.. muhtemelen şuan sizinki negatif zaten predictor ondan kat ve kat iyi bir marka, olsaydi ondada çıkardı
kendimi kaptirdim güvenilirdir diye düsünerek. Zaten kafaya çok taktığım için de geciktim muhtemelen. Regl olursam yazarım yine aynı durumu yaşayan hanımlar için. Çok teşekkür ederim