Hamile miyim lütfen bakın

Gulcgmn01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2022
50
4
1
Bu ikisini de bugun yaptım 1 saat arayla ilki 5 dakikan sonra hatta belki çok sonra bu sonucu verdi adetimin 3. Günü sürtünerek ilişki oldu ama asla boşalma filan olmadı sizce hamile miyim bir tane daha aldım yine bir şey çıkmadı hamile kalamam lütfen yardım edin

Eklentiler

• 5153E3A8-AB66-4A22-8043-553E8B2B121E.jpeg
    60 KB · Görüntüleme: 83
  • 9D34E859-EBDB-47B2-97E8-C184DE8EFFF0.jpeg
    53 KB · Görüntüleme: 79
  • 9A7C9725-B37F-4107-A22A-C1B2945E4294.jpeg
    77,7 KB · Görüntüleme: 78
Bence hamilesin
çizgiler baya görünüyor

Ciddi misiniz ama 2 kere yaptım daha sonra çıkmadı çok ağladım diğerlerinde çıkmaz mıyıd

Ciddi misiniz ama 2 kere yaptım daha sonra çıkmadı çok ağladım diğerlerinde çıkmaz mıyıd
Hem adetli olup hem tam birleşme olmadan sadece sürtünerek ilişki olmuşken ve üstüne de boşalma olmamışken nasıl hamile kalabilirsiniz ??
Siz ciddi misiniz ??

Şu zevk suyu dedikleri şey var o korkuttu asla tam birleşme olmadı ve içe boşalma gerçekleşmedi

testlerı ne kadar sıklıkla yaptın? aynı ıdrardan mı kullandın? e dıgerını yapana kadar azalmıstır bhcg oranı. bence sık sık tekrarlamak yerıne bı gun sonra yapmalısın.

Adetliyken canım kocamı görmek dahi istemeyen ben ve diğerleri hem adetlisin hem sürtünme ile hamile kalınmaz, ama testler hafiften pozitif gibi bilemedim, bu yolla hamile kaldıysan mutlaka yaz buraya valla şok olurum

Bence test bozuk bu testten bende aldım 10 ar adet neyse gittim hemen ofiste yaptım 5 dk sonra pozitifi gördüm havalara uçtum resmen delirdim delirdim. Akşam eve gittim emin olmak için aynı markadan ve kaset testten denedim. Hepsi negatif çıktı. Yine de bi doktora görün. İçin rahatlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…