Bu ikisini de bugun yaptım 1 saat arayla ilki 5 dakikan sonra hatta belki çok sonra bu sonucu verdi adetimin 3. Günü sürtünerek ilişki oldu ama asla boşalma filan olmadı sizce hamile miyim bir tane daha aldım yine bir şey çıkmadı hamile kalamam lütfen yardım edin
Bu ikisini de bugun yaptım 1 saat arayla ilki 5 dakikan sonra hatta belki çok sonra bu sonucu verdi adetimin 3. Günü sürtünerek ilişki oldu ama asla boşalma filan olmadı sizce hamile miyim bir tane daha aldım yine bir şey çıkmadı hamile kalamam lütfen yardım edin
Hem adetli olup hem tam birleşme olmadan sadece sürtünerek ilişki olmuşken ve üstüne de boşalma olmamışken nasıl hamile kalabilirsiniz ??
Siz ciddi misiniz ??
testlerı ne kadar sıklıkla yaptın? aynı ıdrardan mı kullandın? e dıgerını yapana kadar azalmıstır bhcg oranı. bence sık sık tekrarlamak yerıne bı gun sonra yapmalısın.
Adetliyken canım kocamı görmek dahi istemeyen ben ve diğerleri hem adetlisin hem sürtünme ile hamile kalınmaz, ama testler hafiften pozitif gibi bilemedim, bu yolla hamile kaldıysan mutlaka yaz buraya valla şok olurum
testlerı ne kadar sıklıkla yaptın? aynı ıdrar dan mı kullandın? e dıgerını yapana kadar azalmıstır bhcg oranı. bence sık sık tekrarlamak yerıne bı gun sonra yapmalısın.
Bence test bozuk bu testten bende aldım 10 ar adet neyse gittim hemen ofiste yaptım 5 dk sonra pozitifi gördüm havalara uçtum resmen delirdim delirdim. Akşam eve gittim emin olmak için aynı markadan ve kaset testten denedim. Hepsi negatif çıktı. Yine de bi doktora görün. İçin rahatlasın