5 dakika icinde ciktiysa ve test bozuk degilse hsmilesinizArkadaşlar bebek istiyoruz, geçen hafta aşırı bel ağrısı, ara ara kasık ağrılarım oldu aynı zamanda hafif ateşlenmeyle grip gibi bişey atlattım, adetim çok düzensiz hormon testi için adet olmayı bekliyordum, sökülmezse ilaç kullanacaktım dün akşam ve bu sabah erken gebelik testi yaptım miratech marka, kontrol edebilir misiniz ilk test çok belli belirsizdi sonradan koyulaşmışEki Görüntüle 3470321
Var gibi duruyor kan testi ver netleştir benceArkadaşlar bebek istiyoruz, geçen hafta aşırı bel ağrısı, ara ara kasık ağrılarım oldu aynı zamanda hafif ateşlenmeyle grip gibi bişey atlattım, adetim çok düzensiz hormon testi için adet olmayı bekliyordum, sökülmezse ilaç kullanacaktım dün akşam ve bu sabah erken gebelik testi yaptım miratech marka, kontrol edebilir misiniz ilk test çok belli belirsizdi sonradan koyulaşmışEki Görüntüle 3470321
5 dakikada silik şekildeydi ama belli oluyordu, gerçi hala silik ama5 dakika icinde ciktiysa ve test bozuk degilse hsmilesiniz
İzne çıkıyoruz bugün eşimin memleketine gidcz, inş kimseye çaktırmadan veririm kan şu an duyurmak istemiyoruzVar gibi duruyor kan testi ver netleştir bence
Adetiniz gecti mi ? 1-2 daha bi bakin koyulasmaya sonra kan verin bence. Ya da adetiniz gectiyse kan da verebilirsiniz.5 dakikada silik şekildeydi ama belli oluyordu, gerçi hala silik ama
Adetim geçeli 32 gün falan oldu, düzensiz adet oluyorum o yüzden net şu gün adet olmam lazm diyemedim hiçAdetiniz gecti mi ? 1-2 daha bi bakin koyulasmaya sonra kan verin bence. Ya da adetiniz gectiyse kan da verebilirsiniz.
Anladim kan versen cikar bence , gonlune gore olur insallahAdetim geçeli 32 gün falan oldu, düzensiz adet oluyorum o yüzden net şu gün adet olmam lazm diyemedim hiç
İnşallah çok teşekkür ederimAnladim kan versen cikar bence , gonlune gore olur insallah
Bu testi nasıl yaptınız acaba kimisi idrar akışına 3 saniye kadar tut diyor kimisi bir kaba yap batır diyor anlamadım ..hiç erken gebelik testi bu şekilde yapmadım ..ve sonucunuz nedir kan verdinizmiArkadaşlar bebek istiyoruz, geçen hafta aşırı bel ağrısı, ara ara kasık ağrılarım oldu aynı zamanda hafif ateşlenmeyle grip gibi bişey atlattım, adetim çok düzensiz hormon testi için adet olmayı bekliyordum, sökülmezse ilaç kullanacaktım dün akşam ve bu sabah erken gebelik testi yaptım miratech marka, kontrol edebilir misiniz ilk test çok belli belirsizdi sonradan koyulaşmışEki Görüntüle 3470321
Karton bardağa yapıp 5 sn beklettim ben testi, evet kan verdim 27, 110, 230 şeklinde artış bakılıyo hala kese yok inş devam ederBu testi nasıl yaptınız acaba kimisi idrar akışına 3 saniye kadar tut diyor kimisi bir kaba yap batır diyor anlamadım ..hiç erken gebelik testi bu şekilde yapmadım ..ve sonucunuz nedir kan verdinizmi