Hamile miyim lütfen bakar mısınız

Lal14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2024
39
29
Arkadaşlar bebek istiyoruz, geçen hafta aşırı bel ağrısı, ara ara kasık ağrılarım oldu aynı zamanda hafif ateşlenmeyle grip gibi bişey atlattım, adetim çok düzensiz hormon testi için adet olmayı bekliyordum, sökülmezse ilaç kullanacaktım dün akşam ve bu sabah erken gebelik testi yaptım miratech marka, kontrol edebilir misiniz ilk test çok belli belirsizdi sonradan koyulaşmış
1000049384.jpg

Arkadaşlar bebek istiyoruz, geçen hafta aşırı bel ağrısı, ara ara kasık ağrılarım oldu aynı zamanda hafif ateşlenmeyle grip gibi bişey atlattım, adetim çok düzensiz hormon testi için adet olmayı bekliyordum, sökülmezse ilaç kullanacaktım dün akşam ve bu sabah erken gebelik testi yaptım miratech marka, kontrol edebilir misiniz ilk test çok belli belirsizdi sonradan koyulaşmışEki Görüntüle 3470321
5 dakika icinde ciktiysa ve test bozuk degilse hsmilesiniz

Arkadaşlar bebek istiyoruz, geçen hafta aşırı bel ağrısı, ara ara kasık ağrılarım oldu aynı zamanda hafif ateşlenmeyle grip gibi bişey atlattım, adetim çok düzensiz hormon testi için adet olmayı bekliyordum, sökülmezse ilaç kullanacaktım dün akşam ve bu sabah erken gebelik testi yaptım miratech marka, kontrol edebilir misiniz ilk test çok belli belirsizdi sonradan koyulaşmışEki Görüntüle 3470321
Var gibi duruyor kan testi ver netleştir bence ✨

Bu testi nasıl yaptınız acaba kimisi idrar akışına 3 saniye kadar tut diyor kimisi bir kaba yap batır diyor anlamadım ..hiç erken gebelik testi bu şekilde yapmadım ..ve sonucunuz nedir kan verdinizmi

Bu testi nasıl yaptınız acaba kimisi idrar akışına 3 saniye kadar tut diyor kimisi bir kaba yap batır diyor anlamadım ..hiç erken gebelik testi bu şekilde yapmadım ..ve sonucunuz nedir kan verdinizmi
Karton bardağa yapıp 5 sn beklettim ben testi, evet kan verdim 27, 110, 230 şeklinde artış bakılıyo hala kese yok inş devam eder

X