- Konu Sahibi valerianka
-
Kızlar banada bakarmısınız 15 aralıkta yumurtlama çatlama gördüm degerlendirdim normalde regl tarihim ayın 20siydi hala adet olmadım perşembe kan testi verdim negatif çıktı ama cumartesi gününden beridir çok akıntım var kasık ağrım var gibi ve idrar rengim boyalı gibi turunculu sarılı cumartesi gününden beridir test yapıyorum silik çizgi var gebeyim dimi yarın kan vericem kısmetse geç döllenme oldu sanırımDaha çok yeni gebelik hayırlı olsun canım iki güne bir kan testi verin artıl olması gerekiyor
Canım bence pozitif KAN testi verebilirsin geç veya erken çizgi çıktıysa gebelik oluşmuştur inşallah seninledirKızlar banada bakarmısınız 15 aralıkta yumurtlama çatlama gördüm degerlendirdim normalde regl tarihim ayın 20siydi hala adet olmadım perşembe kan testi verdim negatif çıktı ama cumartesi gününden beridir çok akıntım var kasık ağrım var gibi ve idrar rengim boyalı gibi turunculu sarılı cumartesi gününden beridir test yapıyorum silik çizgi var gebeyim dimi yarın kan vericem kısmetse geç döllenme oldu sanırım
İnşallah çok teşekkür ederim yarın sabahtan kan vericem kısmetseCanım bence pozitif KAN testi verebilirsin geç veya erken çizgi çıktıysa gebelik oluşmuştur inşallah seninledir
Silik çizgi gözüküyor canım inşallah kanda da çıkar güzel haberlerinizl bekliyoruzKızlar banada bakarmısınız 15 aralıkta yumurtlama çatlama gördüm degerlendirdim normalde regl tarihim ayın 20siydi hala adet olmadım perşembe kan testi verdim negatif çıktı ama cumartesi gününden beridir çok akıntım var kasık ağrım var gibi ve idrar rengim boyalı gibi turunculu sarılı cumartesi gününden beridir test yapıyorum silik çizgi var gebeyim dimi yarın kan vericem kısmetse geç döllenme oldu sanırım
Kızlar oturup kalkarken uyurken nelere dikkat etmeliyim çok korkuyorum birley olacak diye bide karın ağrım var adet olacakmışım gibi normal miSilik çizgi gözüküyor canım inşallah kanda da çıkar güzel haberlerinizl bekliyoruz
Stresten de oluyor bazen canım gaz da olabilir bende çok fazla gaz vardı. Bel be kasım ağrısı çoktu bir de. Ani hareket yapmamaya dikkat et birden eğilme ve yukarıya uzanıp bir şey alma demişlerdi banaKızlar oturup kalkarken uyurken nelere dikkat etmeliyim çok korkuyorum birley olacak diye bide karın ağrım var adet olacakmışım gibi normal mi
Bunlara bakarmisin lütfen ilk beş dakikada çıktı bunlarBugün tekrar test yaptım bu şekilde çıktı
Hayrli olsun cnm banada dua edersmisinnnBunlara bakarmisin lütfen ilk beş dakikada çıktı bunlar
İnşallah sizinde olur tez zamandaHayrli olsun cnm banada dua edersmisinnn
Silik çizgi gozukuyor hayırlı olsun inşallah adetiniz kaç gün geçti kan testi verin istersenizBunlara bakarmisin lütfen ilk beş dakikada çıktı bunlar
Silik çizgi gözüküyor tekrarla derimAz önce yaptım bu testi geçen ay kimyasal yaşamıştım şimdi de regl günüme 3 gün var cuma regl olmam gerekiyor yorum yapabilir misiniz lütfen
Gayet iyi canimKızlar regl günüm cuma bugün test yaptırdım 88.3 çıktı sizce az mı normal mi
Çok teşekkür ederim canımGayet iyi canim
Kaset test bu erken gebelik degil elindeki test enniyiisi haasatır ama kan ver bence daha emin olursunBendeki laboquick marka. Hangi marka ile yapmak daha kesin sonuçlar verir?
İkinci silik çizgi bariz belli oluyor. Hamilesiniz büyük ihtimalle ama emin olmak için kan tahlili verin 2 günde bir tekrar edin. Hayırlı olsunreglime 4 gün var hamılemıyım erken gebelik testi yaptım 5 dk çıktı
Sağlıkla yükselir inşallahKan degerım böyle çıktı yanı 1 haftalık o olmuş oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?