Hamile miyim lütfen bakabilir misiniz

Canım nasılsın? Malesef dün adet oldum
İlk defa bu kadar akıntıyla adet gördüm şaşkınım
İyiyim canım teşekkür ederim ay üzüldüm vallahi kısmet değilmiş sıkma canını dilerim bu ay olur Allah’ın izniyle acaba hormon değişikliğinden dolayı mı öyle oldun bilemedim

İyiyim canım teşekkür ederim ay üzüldüm vallahi kısmet değilmiş sıkma canını dilerim bu ay olur Allah’ın izniyle acaba hormon değişikliğinden dolayı mı öyle oldun bilemedim
Olabilir belki de. Bilemedim ben de. Hayırlısı artık canım belki bir sonrakinde olur vardır bunda da bir hayır

Acaba diyorum ovulasyon testiyle takip etmesem mi adet biter bitmez gün aşırı doktorun dediği gibi devam etsem

Olabilir belki de. Bilemedim ben de. Hayırlısı artık canım belki bir sonrakinde olur vardır bunda da bir hayır
Amin inşallah tabi ki vakti gelmemiş demek ki inşallah Rabbim kucağını boş bırakmasın
Acaba diyorum ovulasyon testiyle takip etmesem mi adet biter bitmez gün aşırı doktorun dediği gibi devam etsem
Canım senin içine nasıl siniyorsa öyle devam et adetin biter bitmez başlarsın teste yoksa da bir gün boş bir gün degerlerdirirsin senin hangisi kolayına gelirse dilerim bu sefer hayırlısıyla olsun inşallah

İnşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…