- 31 Ocak 2025
- 56
- 44
- 3
- 30
- Konu Sahibi kucukkeman
-
Canım çok teşekkür ederim amin inşallahRabbim inşallah en kısa zamanda nasip etsin canım dilerim bir dahakine pozitif görürsün Allah’ın izniyle sakın ümidini kaybetme hayırlı bir vakitte Rabbim kucağını doldursun inşallah
İnşallah olucaktır kalbini ferah tutCanım çok teşekkür ederim amin inşallah
Rabbim isteyen herkese inşallah nasip etsin
Bir umut bekliyorum
Bir çok kişi testin bozulduğunu söyledi yarın erkenden başka testler alıcam. Hala adet olmadım hayırlısı artıkRabbim inşallah en kısa zamanda nasip etsin canım dilerim bir dahakine pozitif görürsün Allah’ın izniyle sakın ümidini kaybetme hayırlı bir vakitte Rabbim kucağını doldursun inşallah
Evet okudum yarın sabah idrarıyla yap daha iyi olurBir çok kişi testin bozulduğunu söyledi yarın erkenden başka testler alıcam. Hala adet olmadım hayırlısı artık
İmkanın varsa kan testi ver bu belirsizlikten kurtulursun canımBir çok kişi testin bozulduğunu söyledi yarın erkenden başka testler alıcam. Hala adet olmadım hayırlısı artık
AhahEvet okudum yarın sabah idrarıyla yap daha iyi olurben seninle öğlen konuşmuşum allahım sanki hayal gibi geldi sanıyordum senle dün konuşmuşuz
Aslında o da olur dur sabah erkenden gideceğim ya doğru söylüyorsunİmkanın varsa kan testi ver bu belirsizlikten kurtulursun canım
Sağlık ocağına kayıtlı değilim normal hastanede verebilir miyim?AhahYok yok öğlen konuştuk
Bir kaş arkadaşa gösterdim evde testi bozulmuş açmışsın kapağını dediler. Sabah erkenden nöbetçi eczane bulamadım
Yarına kaldı artıknormal kaset test alıcam o yanıltmıyor diyorlar
bence direk yarın kan ver yazık bir sürü para da o testlere gidiyorAslında o da olur dur sabah erkenden gideceğim ya doğru söylüyorsun
Türkiyede nasıl oluyor bilmiyorum inan kiSağlık ocağına kayıtlı değilim normal hastanede verebilir miyim?
Ben de yabancı uyrukluyum canım o yüzden gidemiyorum sağlık ocağınaTürkiyede nasıl oluyor bilmiyorum inan ki
Türkiyede clearbluenun hamilelik testleri var mı onlar kesin sonuç veriyor yanılma payı yok geneldeAhahYok yok öğlen konuştuk
Bir kaş arkadaşa gösterdim evde testi bozulmuş açmışsın kapağını dediler. Sabah erkenden nöbetçi eczane bulamadım
Yarına kaldı artıknormal kaset test alıcam o yanıltmıyor diyorlar
Bakayım canım belki vardırTürkiyede clearbluenun hamilelik testleri var mı onlar kesin sonuç veriyor yanılma payı yok genelde
Anladım hastanede nasıl oluyor bilemiyorum etrafında bilen kimse varda bir sor bakalımBen de yabancı uyrukluyum canım o yüzden gidemiyorum sağlık ocağına
Eve yakın bir hastane var orayı arıcam erkenden olmazsa kendi doktoruma gidicemAnladım hastanede nasıl oluyor bilemiyorum etrafında bilen kimse varda bir sor bakalım
O dediyin testi bulamadım sanırım Türkiyede yokAnladım hastanede nasıl oluyor bilemiyorum etrafında bilen kimse varda bir sor bakalım
Ya onlar %99 kesin sonuç veriyor yanılma payı yok neyse olmasa direk kan ver inan ki kafan rahat olur bu belirsizlik gider en azındanO dediyin testi bulamadım sanırım Türkiyede yok
Hadi bakalım inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın canım evet öyle yap beni de bilgilendir umarım güzel haberler alırsın inşallahEve yakın bir hastane var orayı arıcam erkenden olmazsa kendi doktoruma gidicem
Bulamadım canım belki ismi farklıdır burarada. Genelde almanya falan çıkıyor.Ya onlar %99 kesin sonuç veriyor yanılma payı yok neyse olmasa direk kan ver inan ki kafan rahat olur bu belirsizlik gider en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?