Hamile miyim lütfen bakabilir misiniz

kucukkeman

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
32
22
3
30
Testim erken gebelik testi prodoctor
Adetim 1 gün gecikti

Eklentiler

• IMG_4846.jpeg
    79,4 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_4844.jpeg
    78,2 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_4843.jpeg
    101 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_4842.jpeg
    101,5 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_4841.jpeg
    120 KB · Görüntüleme: 30
İlk 1 dakikada çıktı. Ama 8 dakika sonra geldim baktım böyle olmuş

Eklentiler

• IMG_4850.jpeg
    91,3 KB · Görüntüleme: 32
İlk 5 dakikadan sonrasına bakma diyor test. 5 dakika çift çizgi durdu sonra kayboldu.
5dkdan sonra çıkana inanma demek istiyor 5 dk sonra kaybolduysa onu dikkate alma demek istemiyor pozitif olsa kaybolmazdı zaten ama ilk 5dkdakinde de yok çizgi ayrıca prodoctor zaten iyi bir marka yine de siz bilirsiniz

Bence negatif kuzum ya biraz bekle sonra bidaha yaparsın bir kaç gün sonra ilk fotoğraflarda da göremedim sonrasında da açıkçası

Hangi günleri değerlendirmiştiniz bana da test geçersiz gibi geldi canım. Yumurta takibi yaptın mı

Testin kapağını yaptıktan hemen sonra actiysaniz bozulmuş olabilir testi tekrarlayın kapağını açmayın ama gonlunuzdeki olsun

Evet yaptım canım. Hatta pembe kahverengi yerleşme kanaması bile gördüm.
Bence bir test daha yap garanti olsun kuzum inşallah vardır varsa sağlıkla gelsin yoksa da en kısa zamanda gelsin inşallah bende doktor kontrolünde yumurta takibi yaptım bu ay çatlama gününü değerlendiremedik maalesef ama öncesini ve 2 gün sonrasını değerlendirebildik 3gün var adetime de bakalım hayırlısı inşallah vardır ikimizde de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…