• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLE MİYİM LÜTFEN ACİL YARDIM

ra eczaneden aldığım idrar testini yaptım olumsuz ç

• Anlamadım

OY: 1 50,0%
  • Anlamadım

OY: 1 50,0%

• Ankete Katılan
    2

Sihaymelek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
35
4
1
31
Hamile miyim lütfen yardım. İlişkiden 1 hafta sonra eczaneden aldığım idrar testini yaptım olumsuz çıktı ilişkiden 15 gün sonra adetimi gördüm sürekli midem bulanıyo başım dönüyodu çok yorgun hissediyodum. Adetten 1 hafta sonra bi test daha yaptım yine olumsuz çıktı ama mide bulantılarım çok arttı ilişkiden 1 ay sonra yani son adetimden 2 hafta sonra kan testi yaptırdım olumsuz çıktı daha sonra bi adet daha gördüm ama bu adetim gecikti çok korktum şuan hiç istemiyorum çocuğum olmasını hamile olma ihtimalim var mı

Cnm ilişkiden sonra adet olmuşsun gebelik söz konusu bile değil sen test yapma psikolojik bi sıkıntı bu psikoloğa git

mide bulantilari adet zamanida olur + stresten de olur + madem istemiyorsunuz bu sekilde korkuyorsunuz korunun o zaman hamile degilsiniz mumkun degil bu anlattiklariniz ile ! ayrica cocuk icin ugrasilan bu sitede boyle konusmaniz saygisizlik KORUNUN

Midene Bi baktır istersen. Ha bire gebelik testine para verme :-) midende reflü olabilir benim gebelikten öncede bulantım çoktu

Selam arkadaslar. benim adetime 4 gun var testim cooook silik cikdi. zorla gorunuyo. kasiklarimda agrilar var batma gibi. bide tansiyonum dusuk bu aralar. hamile ola bilirmiyim

Back