ultrasonda ve testlerde gözükmeyince rahatladım ama yinede 2 aydır hastalanmamak geriyo beni
süt salgılama hormonum artmış bu kafamı karıştırıyo durup dururken niye artsın ki
inşallah hastalık kapmışımdır dicek durumdayım teşekkürler kızlar
süt hormonunun yüksek çıkması... adet düzensizliklerine yol açar...
yumurtlama bozukluklarına yol açar..
adetin gelmemiş olması bu hormonun yüksek çıkmasından kaynaklanıyor..
adet olmazsan tekrar doktora görün..
kesinlikle hamile değilsin..
o kadar ay geçmiş olsan zaten ultrasonda görünürdü.
doktora görün en azından ilaç verir sana..
yoksa adetlerin hep düzensiz olur...
tehlikeli işlerden sakınmalısın...
tavsiye uyup uymamak sana kalmış karsdeşim
10 kasım tarihinde erkek arkadasımla birşeyler yaşadık ama tam bir ilişki değildi sadece eline meni bulaşmıştı bu şekilde benim cinsel organıma değdirdi fakat elini silmişti değdirmeden önce..daha sonra 26 aralıkta adet gördüm fakat kuruntu yapıp test yaptım 2kez negatifti.doktorada gittim ultrason ile baktı kafama taka taka bazı belirtileri yaşadım sanırım yine dayanamadıp test yaptım arkasından tekrar doktora gittim ultrason ile bakıldı birşey olmadıgı söylendi.Ve dün tekrar eczaneden bir test alıp yaptım negatifti . Ama benim sorunum bazı belirtileri yasamam karnımın alt kısmında bir şişlik var budaha çok sağ ve sol tarafta. göğüslerimde ağrıda var.sık idrar isteğii. Hamilemiyim sizce 5 test ve 2 ultrason sonrasında da ? karnımın altı niye şişiyor? buaralar kilo vermiş olabilirim acaba kemiklerim mi çıktı bu şişlik bu yuzdenmii
ultrasonda ve testlerde gözükmeyince rahatladım ama yinede 2 aydır hastalanmamak geriyo beni
süt salgılama hormonum artmış bu kafamı karıştırıyo durup dururken niye artsın ki
inşallah hastalık kapmışımdır dicek durumdayım teşekkürler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?