- 8 Mayıs 2023
- 343
- 204
- 23
- 25
- Konu Sahibi minnosellaa
-
bu değerden yükselenler oluyorMerhabalar hamilelik belirtileri var. 13 gün arayla 2 kere kan verdim. Sonucum boyle. Bugün de aradan 3 gün geçtikçe son kan vermemden. 2. Çizgi aşırı silik çıktı. Yorumlarınızı alabilir miyim ?
bu değerden yükselenler oluyor
Yarin bir daha kan verin bakalim.Aslında bugün regl günüm ve dün de hissetmedim önceden hissediyorum yarın regl günüm diye.
evet inşallah çoook güzel sonuçlar alırsın belirtilerin neyEvet doktorum da öyle söyledi var da diyemem yok da diyemem dedi
Yarin bir daha kan verin bakalim.
Dua edin bana umarım güzel bir haber ile gelirimevet inşallah çoook güzel sonuçlar alırsın belirtilerin ney
ay hadi inşallah canımDua edin bana umarım güzel bir haber ile gelirim
sizce ben ne zaman kan vermeliyim tekrar döngüm düzensiz pcos var ortalama 33 35 oluyor geçen ay 38 oldu bugün 37. günümdeyim dün kan verdim beta hcg 2.39 çıktıYarin bir daha kan verin bakalim.
Bence siz de yarin kan verin 5in uzerine çıkmışsa pozitif altinda kalmissa negatif diye yorumlarsiniz.sizce ben ne zaman kan vermeliyim tekrar döngüm düzensiz pcos var ortalama 33 35 oluyor geçen ay 38 oldu bugün 37. günümdeyim dün kan verdim beta hcg 2.39 çıktı
yarın veremem ki cumartesiBence siz de yarin kan verin 5in uzerine çıkmışsa pozitif altinda kalmissa negatif diye yorumlarsiniz.
şuan en erken pazartesi o da hani erken mi olur iyi mi olur bilemedimBence siz de yarin kan verin 5in uzerine çıkmışsa pozitif altinda kalmissa negatif diye yorumlarsiniz.
Hee o zaman pazartesi verebilirsin. Varsa cikar.şuan en erken pazartesi o da hani erken mi olur iyi mi olur bilemedim
teşekkür ederimmHee o zaman pazartesi verebilirsin. Varsa cikar.
teşekkür ederimm
Hee o zaman pazartesi verebilirsin. Varsa cikar.
1 saat önce kan verdim 1 saat sonra sonuç çıkar kızlar dua edin direk paylasicam burda sonucuay hadi inşallah canım
hadi inşallah canım 129 ya şatif çekmeni öneririm1 saat önce kan verdim 1 saat sonra sonuç çıkar kızlar dua edin direk paylasicam burda sonucu
ya latifhadi inşallah canım 129 ya şatif çekmeni öneririm
inşallah hayırlı güzel haberler alırsın merakla bekliyorum1 saat önce kan verdim 1 saat sonra sonuç çıkar kızlar dua edin direk paylasicam burda sonucu
çıktı mıı1 saat önce kan verdim 1 saat sonra sonuç çıkar kızlar dua edin direk paylasicam burda sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?