• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim kızlar?

Ceycey12345

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2018
610
391
103
Kızlar merhaba, ben 12 gün önce normal regl oldum. Bugün yumurtlama zamanım 3 gündür yumurlama teshim hep pozitif olunca bir de hamilelik testi yaptım iki kez ikiside böyle çıktı. (Soldakiler hamilelik, sağdaki tek yumurtlama testi) böyle bir durum yaşayan var mı? Şu an da da koyu kahverengi akıntım var.
1DED8BF0-0B06-4635-8383-12ED78818970.jpeg

testlere gore hamilesiniz. kan testi yaptirin.ustune gorme oldu sanirim sizin mutlaka kontrole gidin hemen

Bugün gideceğim kan vermek için. Çok şaşkınım, en son 15 gün önce cinsel birlikteliğimiz oldu. 2 gün sonrasında regl oldum

Bugün gideceğim kan vermek için. Çok şaşkınım, en son 15 gün önce cinsel birlikteliğimiz oldu. 2 gün sonrasında regl oldum
Bende şuan şaşkın oldum canım yani regli nasıl geçti her zamanki gibimizden bir değişiklik varmıydı

Üstüne görmüşsün canım ,gayet normal bir durum ama testler pozitif,kan ver bize de haber ver:)

Kızlar merhaba, ben 12 gün önce normal regl oldum. Bugün yumurtlama zamanım 3 gündür yumurlama teshim hep pozitif olunca bir de hamilelik testi yaptım iki kez ikiside böyle çıktı. (Soldakiler hamilelik, sağdaki tek yumurtlama testi) böyle bir durum yaşayan var mı? Şu an da da koyu kahverengi akıntım var. Eki Görüntüle 3240850
Bu testlere göre hamilelik var koyu kahve akıntınız ise yerleşme kanaması muhtemelen mutlaka kan ver canım

Kızlar benim testime de bakabilir misiniz orada hayalet bir çizgi var yoksa ben mi yanlış görüyorum😳🥹

Eklentiler

• BBE8E4CD-0B70-423A-9BE8-73264F8109AE.jpeg
    BBE8E4CD-0B70-423A-9BE8-73264F8109AE.jpeg
    170 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar merhaba, ben 12 gün önce normal regl oldum. Bugün yumurtlama zamanım 3 gündür yumurlama teshim hep pozitif olunca bir de hamilelik testi yaptım iki kez ikiside böyle çıktı. (Soldakiler hamilelik, sağdaki tek yumurtlama testi) böyle bir durum yaşayan var mı? Şu an da da koyu kahverengi akıntım var. Eki Görüntüle 3240850
Teste göre hamilesinz Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hakkımızda hayırlısı olsun bende sayfada soru paylaştım rica etsem bakabilirmisiniz

Back