Hamile miyim kızlar yardımmm!

BetvooL

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2019
85
88
3
34
İzmir
Merhabalar ben 18 haziranda adet oldum adetim 7 gün sürüyor adetimin 10.günü ilişkiye girdim ama 1 defa oldu sizce hamile miyim adetime 1 gün var çok merak ediyorum hamilemiyim diye

25günde 1 mi oluyorsunuz

Neye dayanarak hamile miyim diosunuz ben anlamadım kuzum. Hamile kalma şansın her ilişkide yüzde 20 yani vardır illaki ama hamilesin dememiz için bşşey soylemelisin ara kanamamı oldu vucudunda değişiklik mi var yazarsan daha güzel fikirler alırsın

Canım evet anlatamadım ben haklısın şimdi ben 18 haziranda adet oldum 25inde adetim bitti 28 haziranda da ilişkiye girdim eşimle yumurtlama günüm olduğunu söyleyen takvim tuttum telefonda. Daha sonra belim de ağrı kasıklarım da ağrı hissediyorum eğildiğimde 1 defa vajinamda doğru bir batma hissettim. Akıntım süt beyazı gibi parçalı geldi o geçti. Sonra sanki adet olacakmışım gibi geliyor her lavaboya gittiğimde oldum bu sefer diyorum Bi bakıyorum hafif akıntı oluyor. Mide bulantım ara ara oluyor mide yanmam da var çarşamba günü idrar testi yaptım adetime 3 gün vardı negatif çıktı...

Canım var da diyemeyiz yok da diyemeyiz. Sen tekrarla sabah idrariyla gec dollenme degilse cikmasi gerekirdi. Hakkinda hayirlisi olsun insallah

Canım var da diyemeyiz yok da diyemeyiz. Sen tekrarla sabah idrariyla gec dollenme degilse cikmasi gerekirdi. Hakkinda hayirlisi olsun insallah

İnşallah yarın adet günüm olmazsam test alıp tekrarlayacağım inşallah vardır canım dua edin 2. Bebeğim olsun istiyorum 7 yıldır korunmuyoruz bilinçli bir şekilde devam ediyorduk. Bebeğimiz olsun diye haziran ayında oldu sadece umarım vardır canım ya

Back
X