hamile miyim kızlar yardım edin lütfen

88kelebek88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
11
Puanlar
66
Yer
Yalova
merhaba kızlar 20 şubatta regl oldum yaklaşık son 1 haftadır sürekli midem bulanıyo yemek yiyemiyorum sürekli çıkartıyorum bazen başım dönüyo yer ayağımın altından kayıyo sanki ara sıra belimde ve karnımda hafif ağrılar oluyo sizce hamile olabilir miyim?

bende 22 şubatta regl olmuştum henüz ovülasyon dönemimim bile gelmedi,bu belirtiler sanırım 1. aydan itibaren ortaya çıkıyor,hamileysen ancak 1 haftalık falan gebesindir bence

merhaba kızlar 20 şubatta regl oldum yaklaşık son 1 haftadır sürekli midem bulanıyo yemek yiyemiyorum sürekli çıkartıyorum bazen başım dönüyo yer ayağımın altından kayıyo sanki ara sıra belimde ve karnımda hafif ağrılar oluyo sizce hamile olabilir miyim?

sanmıyorum yani hamile olsan bile belirtileri bu kadar çabuk göstermez günün bile geçmemiş...

bence üşütmüş olabileceğini falan düşünüp hamilelik modundan hemen çıkmalısın ve gününü beklemelisin,hayal kırıklığına uğramanı istemem ama inşallah hissediyorsundur ve doğrudur

Belirtiler hamileliği gösteriyor sanki ama beklemekten başka yapacak bişey yok. bazen böyle şeyler psikolojik de oluyor ama hayırlısı inşallah hamilesindir. Sanırım senin:44: bat a daha zaman var.

iyi günler arkadaslar benım adet günüm geçeli 2 gün oldu ve gebelik testi yaptım negatif cıktı ama içimdeki his hamilesin diyo ve midemde bulantı oluyo acaba kan testi yaptırsam çıkarmı

istanbul içinde hemen yaptırabilceğim ve hemen sonuç alabilceğim bi yer varmı biliyomusunuz bide fiyatı

ssk var ise devlet hastanelirinde ücretsiz özeldede bir miktarını ödüyorsun

ben üstüne adet olmuştum aynısı bended oldu :)) ve hamileyim eczaneden test al hemen

hayır canım ne gerek var randevuya gideksin betahcgme yani gebelik testi baktıracam dıyeceksın laboratuarda kanını alacaklar sonrada sonucunu alacaksın:34:

hamileyken adet görenleri duymuştum bide bende de böyle olunca şüphelenmeye başladım mesela bi tanıdığım normal adet görüyomuş gunu geçmiş test yaptırmış 4aylık hamile olduğunu öğrenmiş üstelik cinsiyetini bile söylemişler geçen günde bi hemşireye söyledim onda da adet olduktan sonra benim gibi şikayetleri olmuş sonra test yapmış hamile olduğunu öğrenmiş pazartesi günü hastaneye git anlarlar ne olduğunu dedi ama ben bugün gidemedim hemde bilmiyorum ya bide sizlere sormak istedim ne yapıcam bilmiyorum

diyorum ya bende öle oldu üstüne adet oldum ve hamileyim :)

hastahane falan bilmem de.. eczaneden bi erken dönem gebelik testi al, hemen yap.. alırsın sonucu direk.

Back