- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi Meredith Grey
-
Şaka gibisin.. Sen akıllanmazsın .. evli bile değilsin . Adam arazi olmuş basmış gitmiş sana bir açıklama yapma gereği duymamış Bile !!! Kimse sana sevişme demiyor madem bir halt yiyorsun önlemini neden almıyorsun..!! bir de utanmadan pişkin pişkin korunmadan diyorsun. .Şimdi hamile olsan bu adamı bulabileceğini mi sanıyorsun bunu kendin halletmek zorunda kalacaksın. senin kendine verdığin zararı düşmanın sana veremez diye düşünüyorum .. neyseMerhabalar,
1.5 hafta önce yumurtlama zamanımdı ve korunmadan birkaç defa ilişkiye girdik.
Perşembe günü adet günüme 10 gün olmasına rağmen çok miktarda kan geldi. Ve hala devam ediyor miktarında azalma mevcut.
Pek adet kanaması gibi değil. Vücudumda adet zamanı olan tepkilerde yok.
Okul-iş yoğunluğu derken doktora da gidemedim.
Hamilelik belirtisi mi bu? Sanırım yerleşme kanaması gibi bir mevzu varmış. Bilgilerinizi paylaşırsanız memnun olurum.
bende öyle bişey yaşamıştım ara kanama deniliyormuş üzgünüm ama degilsin bence doktora gidebilirsin üstüne görme damla şeklinde ve çok az oluyor normal akıntın kadar diyeyim sanaYerleşme kanaması çok az olur. Bence normal bi adet yaşıyorsun. Stres veya mevsime bağlı olarak değişik olmuş olabilir.
Vallahi ben milletle el sıkışmaya korkuyorum eli temiz midir pis midir belli değil ..!!! hemen koştur koştur gidip yıkıyorum elimi kolumu.. Hayret bişey !!Şok oldum resmen.. Aykırı, bol sexli, tabu yıkma konularından sonra hamilemiyim.. Tek bir soru neden korunmadın ? Sadece bebek için söylemiyorum aidsi var herpesi var ve daha türlü türlü cinsel yolla bulaşan hastalıklar ve senun bitmez bilmeyen maceraların.. Freesin ok ama bu freelik başına bir bela açacak bir gün.
Konuyu açtığım zaman, fark ettiyseniz okul-iş yoğunluğundan doktora gidemediğimi yazmışım.ben anlamıyorum, gerçekten anlayamıyorum; biz üyeler, buradan profil fotoğrafınıza bakarak mı hamile olup olmadığınızı anlayacağız?
test yapıp veya doktora gidip öğrenseniz ya?
Bi bitmedin ya. Nemfoman mısın nesin! Git tedavi ol..!!Konuyu açtığım zaman, fark ettiyseniz okul-iş yoğunluğundan doktora gidemediğimi yazmışım.
Benzer bir durum yaşayan varsa diye sormak istedim ve sordum. Daha önce bir hamilelik geçirmedigim için yerleşme kanaması nasıl olur bilemiyorum haliyle.
Yahu bu ne sinir?Bi bitmedin ya. Nemfoman mısın nesin! Git tedavi ol..!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?