Kan vermem sıkıntı benim biraz, damarlarım kaygan olduğu için 1 hafta kolum mosmor geziyorum, o nedenle bir kaç gün daha bekleyeyim diye düşündüm. İnşallah adet olmam inşallahDr a gitseniz ,merak ettim simdii
Kac gün gecti canım. İdrardafa cıkar belkiKan vermem sıkıntı benim biraz, damarlarım kaygan olduğu için 1 hafta kolum mosmor geziyorum, o nedenle bir kaç gün daha bekleyeyim diye düşündüm. İnşallah adet olmam inşallah
4 gün geçti, yarın sabah idrar testi yapacağım tekrardan, inşallah 2. çizgiyi görürüm :)Kac gün gecti canım. İdrardafa cıkar belki
Ben de yeni üyelerden biriyim. Uzun zamandır takip ediyorum burayı. Biz de eşimle bebek istiyoruz bu ay korunmayı bıraktık. Ama ben polikistik over hastasıyım. Doktorum açıkça hemen hamile kalma olasığımın düşük olduğunu söyledi. Ama bu ay solumdan yumurtlayacağımı da söyledi kocaman bir yumurta gözüküyormuş. Yumurtlamamı hem idrar testiyle hem de doktorumun önerdiği tükürükle yumurtlama testiyle takip ettim. 5 ocakta adet olmuştum. 8. günde yani 13 ocakta idrarla yumurtlama testim çift çizgi çıktı. o gün ilişkiye girdik daha sonra gün aşırı ilişkiye girdik. Tükürük testi de tam yumurtlama zamanını gösteriyor. 16-17 ocakta tükürük testim pozitif çıktı. o günlerde de ilişkiye girdik. Tam yumurtladığım vakti iyi değerlendirdik yani. En son pazar günü ilişkiye girdik işte.. Dün kasıklarımdan aşağıya doğru kasılmalar vardı ağrı yapıyordu arada bir bıçak saplanıyor gibi sancılar tutuyordu bacağıma iniyordu. Sanki karnımın altı şiş gibi hissediyordum. Tuvaletim varmış gibi geliyordu. Ama bugün o kadar çok belirtim yok.. Sadece başım dönüyor bi de bacaklarım ağrıyor.. Döllenme olma ihtimali yüksek aslında ama Allah ım izin verirse olur :) yorumlarınızı bekliyorum.. erken gebelik testi yapsam mı?
Polikistik over sendromu nda aksine çok yumurta olur ama kendi kendine büyümez çatlamaz küçük bi yan tedavi ile rahat büyür ve çatlatr hekimler bu nedenle aslında olasılık daha yüksekİnşallah değildir. Ama normalde polikistik over hastalarının yumurtaları olmaz benim bu ay solda gözüküyordu hatta ben de gördüm kocamandı :) yumurtladığım günlerde de çok ağrı oldu sol tarafımda. onu değerlendirmek için yumurtlamamı sıkı şekilde takip ettim işte. Yumurtlamam olduğu gün ilişki olduğundan beri sürekli baş dönmem var kasıklarım batıyor bacağım şu anda dayanılmayacak kadar ağrıyor. Erken gebelik testi ne kadar faydalı olur ki moralimi bozar mı? daha adetime 12 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?