Hamile miyim kafam çok karışık yardımmm

Duygusuzkadinx

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2022
21
16
18
23
Adetim 3 gün gecikti korunuyorum ama yeterli Bi korunma yöntemiyle değil (geri çekilme)
Adete yaklaşan günler de de içime boşaliyor gebelik olmaz diye. Ve şuan geciktim soru işareti var dün 2. Gündü gecikme in erken gebelik testi yaptm negatif ti 3 gündür mide bulantım var ara ara belim ağrıyor ve yoğun gaz varidrara çok çıkıyorum memelerde şişlik var normalde adete yakın sivilce çıkardı busefer sivilcem falan yok bi tahmini olan varmi adetten 5 6 gün önce içime bosalmisti ondan öncede geri çekilmeyle ilişki yaşadık hep. Napmaliyim antidepresan kullanıyorum öyle bişey varsa acil bırakmam gerek....

Ben anlayamadım gebelik istiyorsanız korunmazsınız , istemiyorsanız korunursunuz . Siz bebek olmaz diye son zamanlar boşalma yaşıyorsunuz . Çok ilginç . Bunuda kimse bilemez geç yumurtladıysanız hamile olabilirsiniz

Olsada olur olmasa da olur yani istemiyorum yada istiyorum gibi bi durumda değilim supriz olmuş olur olursa olmassa da zaten içim rahat denemiyorum olsun diye sadece reglim gecikti bulantim var ve ilaç kullanıyorum varsa bırakayım diye soruyorum önceden de 2 düşugum olmuştu

Anladım canım sen bir kaç gün daha bekle test yap varsa çıkar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…