• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim? Hep beraber yorumlayalım:)

gossdese

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2024
63
19
3
34
Adet günüme 4 gün var ve erken gebelik testinde 2. Çizgi silik de olsa görünüyor. Sizce gebelik umudu var mı?

IMG_4040.jpeg
IMG_4040.jpeg
Fotoğraf atarsanız bi yorum yapabiliriz
IMG_4040.jpeg

Gece gece gidip kan mi verdin 🤣🤣 muallak degil pozitif. Saglik ilerlerlemesini takip etceksiniz 2 gunde bir kan verin 🥰
Eşimle meraktan duramadık özele gittik ancak laboratuvardakiler kemirgen hayvan alerjiniz fln var mı diye sordular aradıklarında çok sınırda değer daha önce böyle çıktı mı iki kere çalıştık falan dediler kadın doğuma görünün dediler ben de dedim zaten erken yaptırdım ondandır biz yine sevinemedik 😅😅

Merhaba 4 aydır gebelik düşünüyorum hıc bır sorun yok ama olmuyor reglime 9 gün var erken gebelık testi yaptım ama ıkıncı cıGı böyle silik gölge gibi sankı bana mı öyle geliyor

Eklentiler

• IMG_5815.jpeg
    IMG_5815.jpeg
    37 KB · Görüntüleme: 59
Merhaba 4 aydır gebelik düşünüyorum hıc bır sorun yok ama olmuyor reglime 9 gün var erken gebelık testi yaptım ama ıkıncı cıGı böyle silik gölge gibi sankı bana mı öyle geliyor
Normalde silik çizgi pozitif anlamda ama çok erken olduğunu için regli gününde daha net sonuç verir bence

Back