Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fotoğraf atarsanız bi yorum yapabilirizAdet günüme 4 gün var ve erken gebelik testinde 2. Çizgi silik de olsa görünüyor. Sizce gebelik umudu var mı?
Kusura bakmayın sitede çok yeniyim atmış görünüyorum altlara doğru ama çıkmıyor olabilirFotoğraf atarsanız bi yorum yapabiliriz
HamilesinKusura bakmayın sitede çok yeniyim atmış görünüyorum altlara doğru ama çıkmıyor olabilir
Çok teşekkür ederim cevabınız içinHamilesin
Testi akşam üstü yaptım yarın ilk işim kan testi vermek olacak çok heyecanlandığım için burada paylaşmak istedim çok teşekkür ederimbence var. kan verip netleştirin derim.
Evet tebrik ederim kan testiyle kesinleştirinKusura bakmayın sitede çok yeniyim atmış görünüyorum altlara doğru ama çıkmıyor olabilir
Yaa çok teşekkür ederim Allah razı olsunEvet tebrik ederim kan testiyle kesinleştirin
Hamilesin büyük ihtimalle bizlere de dua et bizlerde tadalım bu duyguyuKusura bakmayın sitede çok yeniyim atmış görünüyorum altlara doğru ama çıkmıyor olabilir
Kan testi 10.48 çıktı yine muallakEvet tebrik ederim kan testiyle kesinleştirin
Gece gece gidip kan mi verdin muallak degil pozitif. Saglik ilerlerlemesini takip etceksiniz 2 gunde bir kan verinKan testi 10.48 çıktı yine muallak
Eşimle meraktan duramadık özele gittik ancak laboratuvardakiler kemirgen hayvan alerjiniz fln var mı diye sordular aradıklarında çok sınırda değer daha önce böyle çıktı mı iki kere çalıştık falan dediler kadın doğuma görünün dediler ben de dedim zaten erken yaptırdım ondandır biz yine sevinemedikGece gece gidip kan mi verdin muallak degil pozitif. Saglik ilerlerlemesini takip etceksiniz 2 gunde bir kan verin
Düşük çıkması mühim değil önemli olan iki günde en az %60 artmış olması. 2 günde bir kan vererek takip edersinizKan testi 10.48 çıktı yine muallak
Çok teşekkür ederim umarım düzenli şekilde yükselirDüşük çıkması mühim değil önemli olan iki günde en az %60 artmış olması. 2 günde bir kan vererek takip edersiniz
İnşallahÇok teşekkür ederim umarım düzenli şekilde yükselir
Normalde silik çizgi pozitif anlamda ama çok erken olduğunu için regli gününde daha net sonuç verir benceMerhaba 4 aydır gebelik düşünüyorum hıc bır sorun yok ama olmuyor reglime 9 gün var erken gebelık testi yaptım ama ıkıncı cıGı böyle silik gölge gibi sankı bana mı öyle geliyor
Normalde silik çizgi pozitif anlamda ama çok erken olduğunu için regli gününde daha net sonuç verir bensu
Normalde silik çizgi pozitif anlamda ama çok erken olduğunu için regli gününde daha net sonuç verir bence