Hamile miyim hasta mıyım

Kalpsev

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2023
105
39
18
28
Adetim geçikti ve tuhaf hissettim Hamile miymişim gibi gittim test aldım yaptım alttaki ilk yaptığım test yaptığım silik çizgi çıkmıştı. Üstteki testide daha sonra yaptım acaba var mı bişey gerçekten diye 1 hafta filan bekledim testi yaptım ilkte teste geçersiz t bölümü çıktı diğer çizgi gözükmüyordu bile kenara koydum öyle 1 gün sonra mıne baktım böyle nasıl oluyor anlamadım. Kist mi var diye şüpheyede düştüm oda yanlış sonuçlar veriyormuş sizde de böyle bişey olan var mı

Eklentiler

• 16943707432973439580105252098855.jpg
    94,8 KB · Görüntüleme: 466
Masallah bizde boyle guzel haberlermizi paylasiriz insallah hepmz hamis sohbeti yapariz burada Allah saglik sihhat versin ikinizede beslenmenze herseynize cok dikkat edin

Masallah bizde boyle guzel haberlermizi paylasiriz insallah hepmz hamis sohbeti yapariz burada Allah saglik sihhat versin ikinizede beslenmenze herseynize cok dikkat edin
Çok teşekkür ederim. Rabbim tez zamanda hayırlısını versin sanada Amin. Belki sende Bi zaman sonra yazarsın hamişim diye Rabbim ne zaman vereceğini biliyor hiç şüphe etme kaç yıllık evlisin

Çok teşekkür ederim. Rabbim tez zamanda hayırlısını versin sanada Amin. Belki sende Bi zaman sonra yazarsın hamişim diye Rabbim ne zaman vereceğini biliyor hiç şüphe etme kaç yıllık evlisin
3 yillik evliyim 1 cocugum var 1.5 yasinda 2. Yi istyorum aralarinda cok yas olmasni istemiyorum nasipte varsa bu ay 5 gun kaldi adet tarihime kasiklarim agriyor ama adetmi olcak bebismi bilemiyorum

3 yillik evliyim 1 cocugum var 1.5 yasinda 2. Yi istyorum aralarinda cok yas olmasni istemiyorum nasipte varsa bu ay 5 gun kaldi adet tarihime kasiklarim agriyor ama adetmi olcak bebismi bilemiyorum
Ay hadi inşallah vardır yoksa da dediğim gibi olacağı zaman belli onun. Ben tedavi olarak bişey görmedim hep hayırlısı dedik olmuyor mu sorun mu var sorusu herkesi kapatır böylelikle ilk çocuğum olacak inşallah bakalım..bide bişey sormak istiyorum ben ne yapmam lazım şimdi sağlık ağına filan kayıt VS yaptırmam gerekiyor mu öyle bişey de duydum. 26sına randevu aldım kan ve idrar istemişlerdi onların sonuçlarına baktırmak için

Saglik agi ne uyluyor bilmiyorum ama saglik ocagniza bildrnebiz gerekiyor oradanda takipli oliyorsuniz zaman zaman cagryolar sixi tahlil vs icin folik asit kullaniyormuydunuz o cok onemli su tuketiminize dikkatedin 2 litreden az icmemeye calisin bebis ilk 3 ay en cok suya ihtyac duyuyor sonrasndada suya cok ihtyac duyuyo tabiki bebisin suyu ictgnz su kadar temzlenip degsyo onun icin suyu ihmal etmeyin susuz bebek beslenemiyo kiloda alamiyo dikkat edin kendnze cay hic tuketmeyin bu surecte iyi etkilemiyor saglik acisindan aklima gelen bunlar onun disinda tahliller 12. Haftada basliyo siz kac haftaliktiniz

Canım yanlış yazmışım sağlık ocağı yazcaktım sağlık ocağına gittim kayıt yaptırdım folik asit verdiler kiloma VS baktılar zayıflamışım yada bu kilodayım çünkü baya önce tartılmıştım hamilelikten öncesini hatırlamıyorum. Ay suda fazla tüketnedim ilaçlarla bide arada içiyorum kimse su tüket demedi bol bol. İlk hastanede öğrendim 9 haftalık 3 gün demişlerdi sanırım şimdi 10nuncu haftasına girmiş olması lazım hastaneye gittiğimde benim testlerimi yapmışlar kan vermiştim idrarla sağlık ocağı dedi erken yapılmış 2li mi 3lümü ne o testide yapmışlar Allah a şükür sonuçlar iyi dedi

Cokdukur masallah 2li test 12. Haftada yapiliyordu 3 lu 20. Haftalarda diye biliyorm ama takip edersnz onu cok sukur sevindim iyi olmaniza ilk 3 ay kilo verileblyor bende kilo vermstm snrdan toparladm su bol icin dogumda fahil cok rahat geciyor

Cokdukur masallah 2li test 12. Haftada yapiliyordu 3 lu 20. Haftalarda diye biliyorm ama takip edersnz onu cok sukur sevindim iyi olmaniza ilk 3 ay kilo verileblyor bende kilo vermstm snrdan toparladm su bol icin dogumda fahil cok rahat geciyor
Bana erken yapmışlar daha küçükken anlaşılması zor değil mi tuhaf zaten 26 sında hastaneye gideceğim kontrol amaçlı randevu aldım Bi baksınlar hem sonuçlarıma onlarda baksın hem bebiş göreyimbenim Bi ara iştahım yoktu yemek pek yiyemiyordum hamile olduğumu öğrendikten sonra yemeye başladım artık bol sıvı tiketicem sanırım su ayran meyve suyubide çay neden içilmiyor. Bu arada çok teşekkür ederim canım arkadaşım gibi oldun çok ilgilisin Rabbim sanada hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah. Amin

Hayırlı olsun yaa 8 yıldır olmadı mı siz mi istemediniz, sorununuz var mıydı

Allah razi olsun bildklerimi herzaman aanlatrm severek 1 cocugum. Var2. Yi istyorm Bende☺ cay demir eksikligi yapiyo oyuzden bebek daha iyi beslensin istyosan hic icme ben icmedim buna ragmen bebegimde kansizlik oldu icsem daha kotu olurmus bendede var kansizlik kan veriyorz takip ediliyor ikili teste 12. Haftda gttim bebek kucuk 2 hafta snra gel gelemezsen 3 lu teste gelirsin dedi ikili test Allah korusun bebekde down sendromu varmi ona bakiyolar 3 lu var snra 4 lu tarama testi var agzi burnu parmaklari organlari herseyne bakiliyo guzel haberlerle gelin insallah . Su kefir ayran icin meyve suyu dogal degilse icmeyin

Maşallah taramalar bitmiyor desenize dediğim gibi benim erken yapmışlar 2li testi bakalım hastaneye gidicem 2 gün sonra ne dicekler. Aynen ben su kefir ayran içeyim en iyisi bide bana doktor ya da sağlıkocağı hiç böyle şeyler söylemedi bide ilk benim yani insan biraz bilgilendirir.

Hayırlı olsun yaa 8 yıldır olmadı mı siz mi istemediniz, sorununuz var mıydı
Biz hiç korunmadık olmadı eşim 1kere gitti evliliğimiz boyunca hastaneye oda sperm VS yapılan test içinde bende normal kontrol amaçlı muayeneye gittim bişey yok dediler bizde üstüne durmadık.eşimin doktoru demiş sizin işiniz Allah a kalmış Bi sıkıntı yok diye bizde dedik ALLAH tan dedik ne zaman hayırlısıyla herzaman hayırlısını istedik 9uncu senemizde nasipmiş Rabbim olmayacak şeyi hayal ettirmezmiş ben ümidimi kesmedim kendiliğinden oldu sadece söyle bişey anlatayım kısa hamile olduğumu bilmeden önce hastanelere gitmeye karar verdim rahim filmi denilen şey var onda herşey çıkıyormuş onun üstünde çok durdum hastane araştır araştır dur karşı yakada buldum gittim dediler burda muayene olmadan direk film çekemiyoruz bende daha oraya gidemezdim 1 gün oraya gidip gelmekle geçti çünkü neyse özel bulduk yakında adet olmamı ve bitmemiş bekledim adet olamıyorum dedim gidecem ya adette olamıyorum Rabbim istemiyor dedim hep terslik çıkıyor ne yapsam neyse adetim geçti dedim sevinme hemen kendime ya hamilesin ya da kistir dedim kistten yoğunlaştım üzülmemek için testler yaptım VS kısa dedim uzattım Rabbim isteyip olmayanlara nasip etsin inşallah dua ediyorum

Rahim filmine bile gerek kalmamış resmen Nasip gerçekten. Şuan nasıl mutlusunuzdur kim bilir rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizlere de nasip etsin çok çok sevindim gerçekten

Bilglendrmyolar malesef bende kendim yasayip ogrendim hamileligim boyunca birden cok doktora muayne oldum randevu bulmak zordu 6. Aya ladar sabit doktrm yoktu oda bunlari ogrenmeme vesile oldu hepsi farkli kontroller yapiyo

Rahim filmine bile gerek kalmamış resmen Nasip gerçekten. Şuan nasıl mutlusunuzdur kim bilir rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizlere de nasip etsin çok çok sevindim gerçekten
Aynen öyle olacağı varsa oluyor Rabbim bu zamanı bekletmiş şükürler olsun verdi. İlk öğrendiğimde ki mutluluk Bi başkaydı çünkü inanamıyorsun kalbini dinlettiler daha ilk gitmişim hem hamilesin diyip bide kalbini dinleyince kayışlar koptu bende o an çok duygulandım ağladım olmadan anlamıyoruz duygulananları görünce hissetmiyoruz şey olarak hani görünce bende öyle olurmuşum gibi düşünüyorsun gerçekten oluyorsun çok güzel bir duygu Rabbim isteyen tüm annelere nasip etsin inşallah. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımda alırım. teşekkür ederim güzel dualarınız için

Bilglendrmyolar malesef bende kendim yasayip ogrendim hamileligim boyunca birden cok doktora muayne oldum randevu bulmak zordu 6. Aya ladar sabit doktrm yoktu oda bunlari ogrenmeme vesile oldu hepsi farkli kontroller yapiyo
Aboo oda zormuş ya inşallah ben sabit birini bulurum bende bugün gideceğim inşallah iyi şeyler söyler.. Devlette eşimi içeri alırlar mı acaba ya onunda görmesini istiyorum doktorum inşallah izin verir.

Aboo oda zormuş ya inşallah ben sabit birini bulurum bende bugün gideceğim inşallah iyi şeyler söyler.. Devlette eşimi içeri alırlar mı acaba ya onunda görmesini istiyorum doktorum inşallah izin verir.
Bazi doktorlar aliyo bazi doktorlar almiyo devlette canim malesef sans isi biraz

Bazi doktorlar aliyo bazi doktorlar almiyo devlette canim malesef sans isi biraz
Evet almadılar eşimi devlet olunca böyle anca özele gideceksin ona da gerek yok biraz büyüdükten sonra belki. Gittim hastaneye baktım tekrar bebişime iyiymiş Allah a şükür bişey yok dediler. Kanama VS olursa acile gel dediler ultrason görüntüsünü istedim bakarken onu verdiler Allahtan babasında orda gördü

Bende ultrason kagidida vermiyodu kendim gorup geliyodum eve bi kac kez ozele gttik oyle aldlar bide son ay dogum yaklasinca aldi doktor . Cok sevindim masallah size Allah im saglik sihhat versin ikinizede insallah guzel bir hamilelik gecirirsiniz kendinze beslenmenize cok dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…