Hamilesin gibi duruyor canım yarın sabah kan ver netleşsin inşallahAdetim geçikti ve tuhaf hissettim Hamile miymişim gibi gittim test aldım yaptım alttaki ilk yaptığım test yaptığım silik çizgi çıkmıştı. Üstteki testide daha sonra yaptım acaba var mı bişey gerçekten diye 1 hafta filan bekledim testi yaptım ilkte teste geçersiz t bölümü çıktı diğer çizgi gözükmüyordu bile kenara koydum öyle 1 gün sonra mıne baktım böyle nasıl oluyor anlamadım. Kist mi var diye şüpheyede düştüm oda yanlış sonuçlar veriyormuş sizde de böyle bişey olan var mı
Hamilesin gibi duruyor canım, seni hasta olduğuna düşündürmeye iten neydiki? Yarın bi kan ver için rahatlasın..Adetim geçikti ve tuhaf hissettim Hamile miymişim gibi gittim test aldım yaptım alttaki ilk yaptığım test yaptığım silik çizgi çıkmıştı. Üstteki testide daha sonra yaptım acaba var mı bişey gerçekten diye 1 hafta filan bekledim testi yaptım ilkte teste geçersiz t bölümü çıktı diğer çizgi gözükmüyordu bile kenara koydum öyle 1 gün sonra mıne baktım böyle nasıl oluyor anlamadım. Kist mi var diye şüpheyede düştüm oda yanlış sonuçlar veriyormuş sizde de böyle bişey olan var mı
Ay inşallah ya kanla uğraşmıcam randevu aldım doktora gideceğim kist VS varsa da hem tedavi olurumHamilesin gibi duruyor canım yarın sabah kan ver netleşsin inşallah
İnşallah ya bende ümitlendim randevu aldım doktora gideceğim 13ünde.beni hastalığa iten acaba mı dedim seneler önce 2ay adet olmadım kist çıkmıştım test filan yapmamıştım tabi ama içime doğdu dedim acaba kist varda sonuçlar böyle mi çıkıyor diye netten baktım olabiliyormuşHamilesin gibi duruyor canım, seni hasta olduğuna düşündürmeye iten neydiki? Yarın bi kan ver için rahatlasın..
Ama işte o pembe uçluda testin t çizgisi ilk çıktı orası geçersizmiş ama ben yinede kenara koydum sonuç tuhaf geçersiz olsa bile 2 çizgi çıkan oldu mu hiç. İnşallah gebeliktir canım sağolasın muayene günüm hemen gelse de gitsem sonucu yazarımBencede hamilesin cizgiler cok netinsallah saglikli bir gebeliktir muaynden snra yaz sonucunu
Garip gercekten guzel haberlerini bekliyorumAma işte o pembe uçluda testin t çizgisi ilk çıktı orası geçersizmiş ama ben yinede kenara koydum sonuç tuhaf geçersiz olsa bile 2 çizgi çıkan oldu mu hiç. İnşallah gebeliktir canım sağolasın muayene günüm hemen gelse de gitsem sonucu yazarım
Yok tekrarlamak istemedim 3.üGarip gercekten guzel haberlerini bekliyorumtekrarlamadnz testi demi yeniden
Guzel haberlerini bekliyorumYok tekrarlamak istemedim 3.ükendi kendime dedim geçersizdir odur budur beni bulur zaten direk çıksana varsa dimi ama bakalım bende güzel haber bekliyorum yazarım yarın gidicem. İnşallah kist değildir üzülürüm
Allah a şükürler olsun varmış hamileyim çok mutluyum Allah olmaya herkese nasip etsinGuzel haberlerini bekliyorum
Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla su gibi aksın gitsin 40 haftanız ❤❤Garip gercekten guzel haberlerini bekliyorumtekrarlamadnz testi demi yeniden
Hayırlı uğurlu olsun sağlıklı su gibi aksın gitsin 40 haftanız ❤❤Allah a şükürler olsun varmış hamileyim çok mutluyum Allah olmaya herkese nasip etsin
Allah söyletiyo bak sana yazdım yanlışlıklaHayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla su gibi aksın gitsin 40 haftanız ❤❤
Cok sevindim masallah cok dikkat edin kendnzeAllah a şükürler olsun varmış hamileyim çok mutluyum Allah olmaya herkese nasip etsin
Amin inşallah çok teşekkür ederim 8senenin mucizemiz Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur derler. Çok güzel bi duyguymuş gerçektenHayırlı uğurlu olsun sağlıklı su gibi aksın gitsin 40 haftanız ❤❤
8 sene dile kolay. Beraber nice uzun yıllarınız olsun evladınızlaAmin inşallah çok teşekkür ederim 8senenin mucizemiz Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur derler. Çok güzel bi duyguymuş gerçekten
Evet muayene oldum baktılar hamilesin dedi ben dedim gerçekten mi okadar inanamadım ki gösterdi o küçücük şeyin kalbini bile dinledim 9haftalık olmuş vitamin verdi bebiş için ben almayı unuttum eve dönerkenCok sevindim masallah cok dikkat edin kendnzeneler dedi doktorunuz muayneye gtmstnz demi
İnşallah canım sizin gibi temiz kalpli iyi dilekli insanlara Rabbim gönlünüzde ne varsa versin. Mutluluğumu benimle paylaşıyorsunuz çok teşekkürler8 sene dile kolay. Beraber nice uzun yıllarınız olsun evladınızla❤
Hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinAllah a şükürler olsun varmış hamileyim çok mutluyum Allah olmaya herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?