How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Hamile miyim hasta mıyım

Kalpsev

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2023
105
39
18
28
Adetim geçikti ve tuhaf hissettim Hamile miymişim gibi gittim test aldım yaptım alttaki ilk yaptığım test yaptığım silik çizgi çıkmıştı. Üstteki testide daha sonra yaptım acaba var mı bişey gerçekten diye 1 hafta filan bekledim testi yaptım ilkte teste geçersiz t bölümü çıktı diğer çizgi gözükmüyordu bile kenara koydum öyle 1 gün sonra mıne baktım böyle nasıl oluyor anlamadım. Kist mi var diye şüpheyede düştüm oda yanlış sonuçlar veriyormuş sizde de böyle bişey olan var mı

Eklentiler

• 16943707432973439580105252098855.jpg
    16943707432973439580105252098855.jpg
    94,8 KB · Görüntüleme: 466
Adetim geçikti ve tuhaf hissettim Hamile miymişim gibi gittim test aldım yaptım alttaki ilk yaptığım test yaptığım silik çizgi çıkmıştı. Üstteki testide daha sonra yaptım acaba var mı bişey gerçekten diye 1 hafta filan bekledim testi yaptım ilkte teste geçersiz t bölümü çıktı diğer çizgi gözükmüyordu bile kenara koydum öyle 1 gün sonra mıne baktım böyle nasıl oluyor anlamadım. Kist mi var diye şüpheyede düştüm oda yanlış sonuçlar veriyormuş sizde de böyle bişey olan var mı
Hamilesin gibi duruyor canım yarın sabah kan ver netleşsin inşallah ☺️☺️

Hamilesin gibi duruyor canım, seni hasta olduğuna düşündürmeye iten neydiki? Yarın bi kan ver için rahatlasın..

Hamilesin gibi duruyor canım, seni hasta olduğuna düşündürmeye iten neydiki? Yarın bi kan ver için rahatlasın..
İnşallah ya bende ümitlendim randevu aldım doktora gideceğim 13ünde.beni hastalığa iten acaba mı dedim seneler önce 2ay adet olmadım kist çıkmıştım test filan yapmamıştım tabi ama içime doğdu dedim acaba kist varda sonuçlar böyle mi çıkıyor diye netten baktım olabiliyormuş

Bencede hamilesin cizgiler cok net 😇 insallah saglikli bir gebeliktir muaynden snra yaz sonucunu
Ama işte o pembe uçluda testin t çizgisi ilk çıktı orası geçersizmiş ama ben yinede kenara koydum sonuç tuhaf geçersiz olsa bile 2 çizgi çıkan oldu mu hiç. İnşallah gebeliktir canım sağolasın muayene günüm hemen gelse de gitsem sonucu yazarım

Ama işte o pembe uçluda testin t çizgisi ilk çıktı orası geçersizmiş ama ben yinede kenara koydum sonuç tuhaf geçersiz olsa bile 2 çizgi çıkan oldu mu hiç. İnşallah gebeliktir canım sağolasın muayene günüm hemen gelse de gitsem sonucu yazarım
Garip gercekten guzel haberlerini bekliyorum 🙏🙂 tekrarlamadnz testi demi yeniden

Garip gercekten guzel haberlerini bekliyorum 🙏🙂 tekrarlamadnz testi demi yeniden
Yok tekrarlamak istemedim 3.ü 🤭 kendi kendime dedim geçersizdir odur budur beni bulur zaten direk çıksana varsa dimi ama 😅 bakalım bende güzel haber bekliyorum yazarım yarın gidicem. İnşallah kist değildir üzülürüm

Yok tekrarlamak istemedim 3.ü 🤭 kendi kendime dedim geçersizdir odur budur beni bulur zaten direk çıksana varsa dimi ama 😅 bakalım bende güzel haber bekliyorum yazarım yarın gidicem. İnşallah kist değildir üzülürüm
Guzel haberlerini bekliyorum 😇

Cok sevindim masallah cok dikkat edin kendnze 😇😇 neler dedi doktorunuz muayneye gtmstnz demi
Evet muayene oldum baktılar hamilesin dedi ben dedim gerçekten mi okadar inanamadım ki gösterdi o küçücük şeyin kalbini bile dinledim 9haftalık olmuş vitamin verdi bebiş için ben almayı unuttum eve dönerken🤭 zaten doktorların pek dediğini anlamadım ben o şeyi atlatırken onları dinlemek zor. Allah ım isteyen herkese versin o duyguyu tattırsın. Teşekkür ederim canım benimle sevindiğini için🥰

8 sene dile kolay. Beraber nice uzun yıllarınız olsun evladınızla 🧿🙏
İnşallah canım sizin gibi temiz kalpli iyi dilekli insanlara Rabbim gönlünüzde ne varsa versin. Mutluluğumu benimle paylaşıyorsunuz çok teşekkürler🥰 sizlerin varmıydı çocuğunuz varsa Rabbim hayırlı evlat etsin yoksa da isteyen herkese Allah nasip etsin inşallah. Hamişim ya dualarım kabul olur belki geç olur belki ama 🤭

Back