Hamile miyim göbek çizgisi oluştu

mersintokat

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2022
71
18
25
Kızlar selam. Çok uzatmadan her şeyi detayı detayına anlatıyorum.
25 Şubat son adet günümdü
10 Mart doğurganlığımın en yüksek olduğu gün ilişkimiz oldu eşimle
24 martta adet olmam gerekiyordu olmadım kan testi sonucu 1.20 çıktı
Kaşık ağrısı, beyaz akıntı, göğüs hassasiyeti vardı zaten ancak dün gece 4 de göbek çizgisi olduğunu gördüm vajinamdan göbek deliğine kadar sizce ne anlama geliyor hamile miyim yoksa bir hastalık habercisi mi? Aynı durumu Yaşayanlar var mı? Varsa lütfen deneyimlerinizi yazın bilgilendirin

24ü kanda negatif çıkıp 3günlük gebelikle karın çizgisimi oluşacak 😃😃😃😃 arada 3 gün var ve aylar sonra çıkan çizgiyi sorgulamanız ne kadar dogru :))) maalesef gebe değilsiniz

Kaşık ağrısı, beyaz akıntı, göğüs hassasiyeti vardı zaten ancak dün gece 4 de göbek çizgisi olduğunu gördüm vajinamdan göbek deliğine kadar sizce ne anlama geliyor hamile miyim yoksa bir hastalık habercisi mi? Aynı durumu Yaşayanlar var mı? Varsa lütfen deneyimlerinizi yazın bilgilendiri
Yazınızı şimdi okudum acaba hamile misiniz aynı belirtiler bende de var ve sizden önce okuduğum bir yazıda çizgi ve diğer belirtileri gösteren bayanın hamile olduğunu yazdığını gördüm

Kaşık ağrısı, beyaz akıntı, göğüs hassasiyeti vardı zaten ancak dün gece 4 de göbek çizgisi olduğunu gördüm vajinamdan göbek deliğine kadar sizce ne anlama geliyor hamile miyim yoksa bir hastalık habercisi mi? Aynı durumu Yaşayanlar var mı? Varsa lütfen deneyimlerinizi yazın bilgilendirin
Canim benimde gebelikler de göbek çizgisi senin dediğin gibi belirgin koyulaşma olmuştu adetten önce fark etmiştim.bende olmuştu hatta bebegimi kaybettiğim zaman kürtajdan sonra çizgi eski tonuna döndü her iki gebeliğim de de aynisi oldu hatta kirpiklerim de döküldü ozaman erken gebelik belirtisi olarak ama herkeste aynısı olmuyor tabi

X