• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim geç mi kaldı

mia99m

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2019
30
10
8
26
Merhaba
Kondomla korunuyoruz, korunma olmadığı takdir de ise geri çekilme yöntemiyle ilişkimize devam ediyoruz. Yumurtlama günleri özellikle kondom kullanımına dikkat ediyoruz.
Normalde reglim 29-30 günde bir geliyor çok düzenli, geçen ay bir gün geç geldi. Regl zamanım hep çok ağrılı geçiyordu, özellikle bağırsaklarıma baskı çok hissediyordum. Bu ay da yumurtlama dönemi inanilmaz ağrım oldu sağ tarafımda fakat belime vurduğu için dahiliye gitmiştim ve ilaçlı tomografi oldum. Sağ yumurtalıkta 4 cm kist çıktı, kadın doktorum da reglden sonra gelmemi içine kanadığı için bu kadar ağrı çektiğimi söyledi. O ağrı hafifleyerek kayboldu fakat şu an 3 gün gecikmiş durumdayım. Arada ağrılarım gelip gidiyor yumurtalık bolgemde, bacaklarima bile yorgunluk verdiği oluyor. Göğüslerim de hiçbir şey hissetmiyorum, ara lekelenme de olmadi, test sonucu da negatif. Dahiliye doktoru da bağırsaklarım için ayrıca ilaç başlattı, çok stresli bir ay geçirdim, kist vesaire bunun sebebi olabilir mi?

Elbette olabilir kistler gecikme de yapabilir yoğun kanama da. Stres kaynaklı da olabilir gecikmeniz 3 gün çok ciddiye alınacak bir zaman değil arada bir hafta oynarsa doktorlar ciddiye alıyor gecikmeyi. Test negatifse sıkıntı etmeyin yakında olursunuz adet

Kistler gecikmeye sebep oluyor canım regl zor sökülüyor
Gerçekten öyle sanırım, normalde regl kanamam rahat gelir bugün içerisinde bazen kırmızı bazen pembeleşerek gelmeye başladı, neyse ki geldi. Doğal bir yöntem var mı bildiğiniz rahatlatacak, regl öncesi sinir vb. çok yaşıyorum uzadıkça zorlandıkça sinirlerim bozuldu cidden.

Back
X