• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim ? Fikirlerinizi belirtir misiniz ?

ozlem_umutum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2010
28
0
86
İzmir
merhaba arkadaşlar.adetim 8 gün gecikti.adet dönemindeki belirtiler hiç yok.normalde göğüslerim şişerdi.şimdi hiç bi belirti yok.sadece uçları açıo.hamile olabilir miyim?

bence hemen idrar testi yap çift çizgi çıkarsa, ikincisi silik bile çıksa büyük ihtimalla hamilesin demektir sonra koş kan testine :49:

hem adetin gecikmiş çok büyük ihtimalle test doğruyu gösterir bi testin kime ne zararı var yarın sabah bence yap

merhaba arkadaşlar.adetim 8 gün gecikti.adet dönemindeki belirtiler hiç yok.normalde göğüslerim şişerdi.şimdi hiç bi belirti yok.sadece uçları açıo.hamile olabilir miyim?

idrar testi yapsana mutlaka çıkar varsa 2. çizgi
silik çıkabilir onu ciddiye al pozitifdir silikte olsa inşallah yoktur istemiyorsun madem:59::59::59:

canım idrar testi yap eğer negatifse gör bak hemen adetin gelir bence böyle düşünürsen hiç adet olamazsın.
en iyisi gerçeği görmek bu seni çok rahatlatır emin ol.

ya korunuyoruz aslında gebelik olmaması lazım die düşünüorum.ama 8 gündr yok.acaba olabilir mi diorum..yarın yapayım madem..

korunma şeklin 100%99 koruyan bir yöntemse korkma ama degilse her zaman bir ihtimal vardır spıralle bile 100%1 ihtimal hamile olma ihtimali var
en kesin koruyan o diger yönemlere zaten hiç güvenmem ben...

benım 3 günlük gecıkmede cıkmıstı ıdrarda o 10 gün olayı fasfatadan baska bısı degıl neyle korunuyosunuz bende merak ettım

Back