hamile miyim fikirlerinizi alabilir miyim

redbubble

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
4
1
1
iyi günler bundan 2 3 hafta kadar önce cinsel birleşme yaşadım sadece arkama boşaldı partnerim. birkaç gün önce kırmızı hafif bir akıntı geldi. birkaç gündür kahverengi akıntım var normalde adetim bittikten sonra gelirdi bu akıntı. ve biraz da mide bulantım var. dün sabah biraz bulandı geçti bu sabah da aynı şekildeydi ama akşama doğru tekrar başladı. şu siralar regl olmam gerekiyor tam günü gününe olmuyorum ondan tarih veremeyeceğim son tarihi hatırlayamıyorum. partnerim dedim çünkü son bir haftadır o adamla ayrılığın esigindeyim. yemek yemiyorum son 2 3 gündür uyuyamıyorum pek fazla bu belirtiler belki de bunlardandır son zamanlarda birlikte olduğum arkadaşlarım da mide bulantısı bas ağrısı yüzünden hastanelik oldu belki de bulaşıcıbir hastalık. bilemiyorum o adamdan hamile kalmayı istemiyorum asla ama belirtilerden de emin olamıyorum siz ne düşünüyorsunuz?

Kan testi yaptırsanız
yüzleşmek istemediğimden yaptıramadım arkadaşım da yaptırmam gerektiğini söyledi belki biraz daha bekleyip yaparım ama yine sizin düşüncelerinizi merak ediyorum hiç istemediğim bir dönemde geldi bu olay başıma

Pek bilgim yok benimde malesef :/

2 3 hafta gecmis ustunden idrar testi de belki gosterebilir. yuzlesmek istemesende eni sonu varsa ogrenceksin zaten ne kadar erken o kadar iyi en azindan ne sekil bi yol izliceksin belirlemis olursun

2 3 hafta gecmis ustunden idrar testi de belki gosterebilir. yuzlesmek istemesende eni sonu varsa ogrenceksin zaten ne kadar erken o kadar iyi en azindan ne sekil bi yol izliceksin belirlemis olursun
hmm haklısınız öncelikle gelişmelerden bahsetmek istiyorum regl basladi ve idrar testi sonuç vermedi. internette hamilelikte de bu tarz kanamalar olabileceğine dair şeyler okudum bir de kan testi yaptırmayı planlıyorum bundan dolayı. adamla da kesin olarak ayrıldım yani biz bitirdik hukuki süreç bilirsiniz. hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…