Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim 🙄

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ece0807

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2019
15
4
1
32
Kızlar merhaba. 15 gündür adet olmadm 2 kere test yaptm negatif çıktı bebek sahibi olmak istiyoruz ama doktora gidip kan testi yapmaktan korkuyorum negatif çıkacak diye göğüslerim arada sızlıyor mide bulantısı yok halsizlik çoğu zaman oluyor. Kasıklarm ağrıyor Adet olacakmışım gibi ama malesef oda olmuyor. Sizde bir fikir verin lütfen ne yapayım

Canım inşallah vardır. Malesef bazen idrar testi doğru sonuç vermiyor kan tahlili yaptır. Hamilelik belirtileri ile adet belirtileri arasında hiç bi fark yok

Inşallah canım teşekkür ederim. 1 hafta daha bekleyeyim bakalım

Cnm bence doktora git adet duzensizlugi olabilir enazindan doktor duzenleyici ilac verir erteleme bence bendede olurdu sokturucu verirdi doktor pkodan dolayiydi benim enanzindan bi hormon testi yapar

Canım gittim doktora düzensizlik diye smear testi yaptı hormon testi yapti hic bi sikinti cikmadi ilacta verdi onu kullandiktan sonra boyle gecikmem oldu gecikirdi ama 15 gün gecikmem olmazdı o yüzden bilemedim ne olduğunu.

Canım gittim doktora düzensizlik diye smear testi yaptı hormon testi yapti hic bi sikinti cikmadi ilacta verdi onu kullandiktan sonra boyle gecikmem oldu gecikirdi ama 15 gün gecikmem olmazdı o yüzden bilemedim ne olduğunu.
Hamilelik olsa 15 gunde cikmasi lazim cnm benim adetimi 3 gun gecmisti kipkirmizi cikti hemde 5 liralik dandik testte bile ilactan dolayi belki olmus olabilir belki

Hamilelik olsa 15 gunde cikmasi lazim cnm benim adetimi 3 gun gecmisti kipkirmizi cikti hemde 5 liralik dandik testte bile ilactan dolayi belki olmus olabilir belki
olabilir canım bekleyip gorucez

Bazen testten testte fark edebiliyor canım. Bende 5 haftalık hamileyim tam 4 tane idrar testi yaptım çıkmadı kan tahlili verdim öyle öğrendim

Merhaba ben adetimin geçtiği 10.günümde kan testi yaptırdım negatif çıktı doktor ultrasonda 3 mm kist ya da kese yolu olabilir dedi haftaya yine gel dedi. Şuna 14 gün geçti hala adet olmadım. Sizce hamile miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…