Teşekkür ederimBen 2.ci teste de gölge görüyorum. En iyisi kan ver varsa kesin çıkar. Allah gönlüne göre versin.
Var gibi görünüyor belki adet olmadan geç yumurtlama olmuştur. Daha önce de adet gecikmesi oluyor muydu? Acaba yumurtlamaniz da mı düzensiz ondan sordum. Bence üç gün sonra daha net bir çizgi görürseniz emin olabilirsiniz. Beklemek çok zor oluyor ama üç günde netleşiyor. Bu arada sabah ilk idrarla yapılınca test daha iyi sonuç veriyorMerhaba hanımlar, 1 gün arayla aynı markaya ait iki test yaptım ve sonuç bu şekilde çıktı. İlk yaptığımda silik çizgi varken 2. Testte tek çizgi var. Sizce hamile miyim? Bu arada adet olmam gereken gün üzerinden 15 gün geçti. Daha önce Ekim ayında da 13 gün gecikmeli adet olmuştum. Kasım ayında ise zamanında oldu. Düzensizlik mi yoksa hamilelik mi bilemedim
belirtileriniz nelerdir acaba bende 13 gun oldu gecikme 10.gun de kan verdim negatjf ama hala olmadimMerhaba hanımlar, 1 gün arayla aynı markaya ait iki test yaptım ve sonuç bu şekilde çıktı. İlk yaptığımda silik çizgi varken 2. Testte tek çizgi var. Sizce hamile miyim? Bu arada adet olmam gereken gün üzerinden 15 gün geçti. Daha önce Ekim ayında da 13 gün gecikmeli adet olmuştum. Kasım ayında ise zamanında oldu. Düzensizlik mi yoksa hamilelik mi bilemedim
7 aylık evliyim normalde de çok düzenli değildi ancak evlendikten sonra daha gecikmeli adet olmaya başladım. Testin ikisinide sabah ilk idrarla yaptım. Psikolojik mi bilmiyorum ama mideme yumruk yemişim gibi bir his var. Ara ara karın ağrısı yaşıyorum, adet olacakmışım gibi. Başka bir belirtimde yokVar gibi görünüyor belki adet olmadan geç yumurtlama olmuştur. Daha önce de adet gecikmesi oluyor muydu? Acaba yumurtlamaniz da mı düzensiz ondan sordum. Bence üç gün sonra daha net bir çizgi görürseniz emin olabilirsiniz. Beklemek çok zor oluyor ama üç günde netleşiyor. Bu arada sabah ilk idrarla yapılınca test daha iyi sonuç veriyor
Mide bulantısı, koku hassasiyeti vs yaşamıyorum. Ara ara karnım ağrıyor regl olacakmışım gibi. Bariz bir belirti yaşamıyorum şuanbelirtileriniz nelerdir acaba bende 13 gun oldu gecikme 10.gun de kan verdim negatjf ama hala olmadim
belirtileriniz nelerdir acaba bende 13 gun oldu gecikme 10.gun de kan verdim negatjf ama hala olmasimMerhaba hanımlar, 1 gün arayla aynı markaya ait iki test yaptım ve sonuç bu şekilde çıktı. İlk yaptığımda silik çizgi varken 2. Testte tek çizgi var. Sizce hamile miyim? Bu arada adet olmam gereken gün üzerinden 15 gün geçti. Daha önce Ekim ayında da 13 gün gecikmeli adet olmuştum. Kasım ayında ise zamanında oldu. Düzensizlik mi yoksa hamilelik mi bilemedim
Bende de kremsi akıntı ve arada hafif kasik agrisi batma gibi bende bu ay hic belieti yasamadimm sonucu haber verirseniz sevinirim test pozitif gibi duruyo da hic belli olmaz bence kan verinMide bulantısı, koku hassasiyeti vs yaşamıyorum. Ara ara karnım ağrıyor regl olacakmışım gibi. Bariz bir belirti yaşamıyorum şuan
Tabi haber veririm. Birkaç gün içerisinde kan testi yaptıracağım. Allah gönlünüze göre versinbelirtileriniz nelerdir acaba bende 13 gun oldu gecikme 10.gun de kan verdim negatjf ama hala olmasim
Bende de kremsi akıntı ve arada hafif kasik agrisi batma gibi bende bu ay hic belieti yasamadimm sonucu haber verirseniz sevinirim test pozitif gibi duruyo da hic belli olmaz bence kan verin
Zaten şuan belirtiler için baya erken. Ben birden fazla düşük yaptığım için fark ettiğim bir belirti vardı, midemde gaz oluyordu sanki gazlı bir şey içmişim gibi. Adet oluyor gibi karın ağrısı da belirti olabilir. Duzensizlik olduğu için belki geç döllenme olmuş olabilir diye düşünüyorum, siz iki veya üç gün sonra testi tekrar yapın. Genelde testler pek yanılmıyor. Yaptığım testlerin hepsi her zaman doğru gösterdi herhalde 50 tane falan yapmisimdir7 aylık evliyim normalde de çok düzenli değildi ancak evlendikten sonra daha gecikmeli adet olmaya başladım. Testin ikisinide sabah ilk idrarla yaptım. Psikolojik mi bilmiyorum ama mideme yumruk yemişim gibi bir his var. Ara ara karın ağrısı yaşıyorum, adet olacakmışım gibi. Başka bir belirtimde yok
2 gündür birsürü yazı okudum ve videolar izliyorum. İlkinde silik çizgi ikincide daha koyu olması beklenirmiş. Daha soluk yada tamamen kaybolduğunda ise kimyasal gebelik olabiliyormuşZaten şuan belirtiler için baya erken. Ben birden fazla düşük yaptığım için fark ettiğim bir belirti vardı, midemde gaz oluyordu sanki gazlı bir şey içmişim gibi. Adet oluyor gibi karın ağrısı da belirti olabilir. Duzensizlik olduğu için belki geç döllenme olmuş olabilir diye düşünüyorum, siz iki veya üç gün sonra testi tekrar yapın. Genelde testler pek yanılmıyor. Yaptığım testlerin hepsi her zaman doğru gösterdi herhalde 50 tane falan yapmisimdir
Bence kafanızı bunlarla doldurmayın ben de yaptım zamanında ondan diyorum2 gündür birsürü yazı okudum ve videolar izliyorum. İlkinde silik çizgi ikincide daha koyu olması beklenirmiş. Daha soluk yada tamamen kaybolduğunda ise kimyasal gebelik olabiliyormuşbirkaç gün sonra kan testi yaptıracağım bakalım ne çıkacak
Amin insallah hepimizeTabi haber veririm. Birkaç gün içerisinde kan testi yaptıracağım. Allah gönlünüze göre versin
Merhaba, kan testi sonucunu haber vermemi rica etmiştiniz. Kan testide pozitif çıktıAmin insallah hepimize
Hayirlisi olsun insallah kucaginiza saglikla mutlulukla alirsiniz insallah ben hala beklemedeyim gecikmenin 16.gunundeyim 10.gunde kan da negatifti belirtilerime iki gundur gogus uclarim dokununca hafif sizliyo bu da eklendi hala beklemedeyim idrar testi bile yapmiyorumMerhaba, kan testi sonucunu haber vermemi rica etmiştiniz. Kan testide pozitif çıktısizde bir gelişme var mı
Çok teşekkür ederimHayirlisi olsun insallah kucaginiza saglikla mutlulukla alirsiniz insallah ben hala beklemedeyim gecikmenin 16.gunundeyim 10.gunde kan da negatifti belirtilerime iki gundur gogus uclarim dokununca hafif sizliyo bu da eklendi hala beklemedeyim idrar testi bile yapmiyorum
meraba bn yumurtalık gununde 3 dega ılıskı oldu 5 ncı gun gogus hassasıyetı uykusuzluk koku hassasıyetı vrdı snra vajınmdakı sag taraftakı tup galıba agrıyordu gectı agrısı daha snra sadece gogus hassasıyetı be vajınmagrıtordu bıde kahvrngı kucuk pıhtı gıbı leke vardı dunde dus aldım bugunde afedersnz ıdrarı yaprkn kahverengı sumuksu galıba leke vrdı yerlesme kanamasımıBen 2.ci teste de gölge görüyorum. En iyisi kan ver varsa kesin çıkar. Allah gönlüne göre versin.
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.bnmde adetimin 4.günü hiçbir belirtim yok ama testim biraz pembemsi cıktı acaba pozitif mi yoksa bn mi öyle olmasını istediğim için öyle görüyüromMerhaba, kan testi sonucunu haber vermemi rica etmiştiniz. Kan testide pozitif çıktısizde bir gelişme var mı
Merhaba, kan testi sonucunu haber vermemi rica etmiştiniz. Kan testide pozitif çıktısizde bir gelişme var mı