adetim geçikti .. adet olacakmış gibi hissediyorum ama yok gelmiyorNe bellirtiler yaşiyoruz sonu husranla biten.
O yuzden ben belirti işine inanmiyorum.
Tek belirti adetinin 3-5 gun gecikmesi
adetim geçikti .. adet olacakmış gibi hissediyorum ama yok gelmiyor
Sonucu aldınız mı merak ettimevet kan testi yaptırdım sonuç bekl,iyorum.. idrar da yaptırdım negatif çıktı ama ilk idrararım değildi.
Üzülmeyin bi dahaki ay olur inşaallahNegatif maalesefadet tarihlerim neden bu kadar Değişti ona anlam veremiyorum
Merhaba arkadaslar, sitede yeniyim merakettigim bi durumum var yardimci olursaniz sevinirim. Reglm biteli 2 hafta oldu cumartesi gunu test yaptim pozitif cikti 5 kez tekrarladim ve hepsindede ayniydi, bugun ultrasynda birsey gorunmedi kan verdim sonucunu yarin alicam. 2 gundurde sol kasigim batma ve hafif agri var sizce hamilemiyim arkadaslar bu kadar erken kan testi olumlu sonuc verirmi.
inşalah..
Regliniz biteli 2 hafta.oluyorsa nasil pozitif cikiyor o test ???
Cok ilginc suan yumurtluyor olmaniz lazim. Ovulasyon testi yapmadiniz degilmi ?
Valla inanin bende inanamadim testi 3 eczaneyw gostersim ucude hamilelik testi dedi bu kadarda yaniliyo olamazlar heralde. Hayirlisi diyelimRegliniz biteli 2 hafta.oluyorsa nasil pozitif cikiyor o test ???
Cok ilginc suan yumurtluyor olmaniz lazim. Ovulasyon testi yapmadiniz degilmi ?
evet canım evlenince çorba oluyor tüm aylar.. 4 yıldır bekliyoruz yaCanim evlmeden once 21 gunde bir olurdum ve hic geciktigini hatirlamam o kadar eminim kendimden yani cocuk dusundugumuzdeen beri o kadar degistiki 30 gunde bir 28 gunde bir 24 gunde bir sonra tekrae 30 cok degisti kontrol edemiyor takip edemiyorum.
Lutfen uzulmemek adina belirtileri kafana takma.
Uzulme... insallah olur en kisa surede
Valla inanin bende inanamadim testi 3 eczaneyw gostersim ucude hamilelik testi dedi bu kadarda yaniliyo olamazlar heralde. Hayirlisi diyelim
evet canım evlenince çorba oluyor tüm aylar.. 4 yıldır bekliyoruz yatam manasıyla ipin ucunuda tutmuyoruz ki nasılsa yaş küçük daha diye.. ama böylede umutlanıp hüsran olunca üzülüyor insan.. hayırlısı ya elbet olur inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?