• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim dir ?

hanmeli

bebekli anne zayıflıyor :)
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
5.283
5.270
398
KızlAr son 3aydır adetim düzensizleşti ilk önce 16sında sonra 18 sonra 13 ümde oldum.. Şimdi de ayın 14ü normalde 28 de bir olurdum... Bu ay hamilelikten de ümitliyim yumurtlama gününde beraber olduk eşimle :) şimdilik fark ettiğim belirtiler yattığımda kasıklarım ağrıyor belim her daim ağrıyor ve çok az da olda başım dönüyor.. Arada da midem bulanıyor ağzıma tükürük şeklinde kusmuk geliyor :( bunlar belirti mildir sizce??

Ne bellirtiler yaşiyoruz sonu husranla biten.
O yuzden ben belirti işine inanmiyorum.
Tek belirti adetinin 3-5 gun gecikmesi

evet kan testi yaptırdım sonuç bekl,iyorum.. idrar da yaptırdım negatif çıktı ama ilk idrararım değildi.

adetim geçikti .. adet olacakmış gibi hissediyorum ama yok gelmiyor

Hastanelerin acillerindr kan tahlili yapiyorlar. Bence yaptirin iciniz rahat etsin.. boyle belirtiler insani cok umutlandiriyor ama herzaman hamilelikle sonuclanmayabiliyor

Negatif maalesef :(:( adet tarihlerim neden bu kadar Değişti ona anlam veremiyorum

Merhaba arkadaslar, sitede yeniyim merakettigim bi durumum var yardimci olursaniz sevinirim. Reglm biteli 2 hafta oldu cumartesi gunu test yaptim pozitif cikti 5 kez tekrarladim ve hepsindede ayniydi, bugun ultrasynda birsey gorunmedi kan verdim sonucunu yarin alicam. 2 gundurde sol kasigim batma ve hafif agri var sizce hamilemiyim arkadaslar bu kadar erken kan testi olumlu sonuc verirmi.

Merhaba arkadaslar, sitede yeniyim merakettigim bi durumum var yardimci olursaniz sevinirim. Reglm biteli 2 hafta oldu cumartesi gunu test yaptim pozitif cikti 5 kez tekrarladim ve hepsindede ayniydi, bugun ultrasynda birsey gorunmedi kan verdim sonucunu yarin alicam. 2 gundurde sol kasigim batma ve hafif agri var sizce hamilemiyim arkadaslar bu kadar erken kan testi olumlu sonuc verirmi.

Regliniz biteli 2 hafta.oluyorsa nasil pozitif cikiyor o test ???
Cok ilginc suan yumurtluyor olmaniz lazim. Ovulasyon testi yapmadiniz degilmi ?

Canim evlmeden once 21 gunde bir olurdum ve hic geciktigini hatirlamam o kadar eminim kendimden yani cocuk dusundugumuzdeen beri o kadar degistiki 30 gunde bir 28 gunde bir 24 gunde bir sonra tekrae 30 cok degisti kontrol edemiyor takip edemiyorum.
Lutfen uzulmemek adina belirtileri kafana takma.
Uzulme... insallah olur en kisa surede

Valla inanin bende inanamadim testi 3 eczaneyw gostersim ucude hamilelik testi dedi bu kadarda yaniliyo olamazlar heralde. Hayirlisi diyelim

Canim evlmeden once 21 gunde bir olurdum ve hic geciktigini hatirlamam o kadar eminim kendimden yani cocuk dusundugumuzdeen beri o kadar degistiki 30 gunde bir 28 gunde bir 24 gunde bir sonra tekrae 30 cok degisti kontrol edemiyor takip edemiyorum.
Lutfen uzulmemek adina belirtileri kafana takma.
Uzulme... insallah olur en kisa surede
evet canım evlenince çorba oluyor tüm aylar.. 4 yıldır bekliyoruz ya :( tam manasıyla ipin ucunuda tutmuyoruz ki nasılsa yaş küçük daha diye.. ama böylede umutlanıp hüsran olunca üzülüyor insan.. hayırlısı ya elbet olur inşallah :)

evet canım evlenince çorba oluyor tüm aylar.. 4 yıldır bekliyoruz ya :KK43: tam manasıyla ipin ucunuda tutmuyoruz ki nasılsa yaş küçük daha diye.. ama böylede umutlanıp hüsran olunca üzülüyor insan.. hayırlısı ya elbet olur inşallah :)

Umut herzaman vardir ama bazi zamanlarda körelir.
Insanlarin her istedigi aninda olsaydi onun degeri kalmazdi degilmi ? Birde boyle dusunun. Benim eşim 4 yilin sonunda gelen bir bebek. 3 cocuktan babanin annenin gozunde ilk gozagrilari ve bu hissediliyor diger cocuklarina gore :) kv cok iyi anliyorum mesela... diger cocuklari hemen olmuş :) sen husrani birak hayatina bak. Sen aylarini yumurtlama adet son 10 9 8 diye sayacagina hayatina bak omrunden gunler gidiyor. Dunyanin sonu degil bzmde olmuyor ama inan takmiyorum artik. Biz biyerleerimizi de yirtsak zamani gelmeden olmuyor :)

Back