Hamile miyim? Deneyimi olan yardim etsin lütfen

Brcu0381

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2023
18
7
25
lütfen öncelikle yargılamadan yorum yapın. Kasım ayında bi birliktelik yaşadım 2 ay düzenli regli oldum ama bu ay gecikti normalde hiç gecikmezdi ve sayfa da bu konuyla ilgili yazılar gördüm kanama yaşadım ama 2. Ay da hamile oldugumu ögrendim gibi 3 4 defa idrar testi yaptım çok bilindik markalar degildi ama negatif çıktı eczaneden tarlusal alıp kullanmaya başladım 3 gündür kullanıyorum lütfen deneyimi olan yardım etsin

Kafanıza göre işler yapıyorsunuz, hormonlari bozuyorsunuz sonra.

Hayır hamile değilsiniz.

Bilindik veya değil gebelik testleri güvenlidir.

Doğru sonuç verir.

Zaten regl olmuşsunuz. Mümkün değil hamilelik.

Bir dahakine kondom taksın beyefendi.

Kendinize saygı duyun ki herkes duysun.

Kondom bile takmayıp sizi böyle strese sokanlari hayatınızdan atın.

Kafanıza göre işler yapıyorsunuz, hormonlari bozuyorsunuz sonra.

Hayır hamile değilsiniz.

Bilindik veya değil gebelik testleri güvenlidir.

Doğru sonuç verir.

Zaten regl olmuşsunuz. Mümkün değil hamilelik.

Bir dahakine kondom taksın beyefendi.

Kendinize saygı duyun ki herkes duysun.

Kondom bile takmayıp sizi böyle strese sokanlari hayatınızdan atın.
kendisi nişanlımdı zaten ayrıldık. Sonrasında regli gördüm ama bu sayfa da o kadar çok farklı olaylar var ki yok 3. Ay da anladım yok 5. Ay da anladım her ay adet görür gibi kanamam vardı insan ister istemez düşünmüyor degil bende insanca tecrübesi olanlardan yardım istedim bu kadar linçlemenin lüzumu yok.

kendisi nişanlımdı zaten ayrıldık. Sonrasında regli gördüm ama bu sayfa da o kadar çok farklı olaylar var ki yok 3. Ay da anladım yok 5. Ay da anladım her ay adet görür gibi kanamam vardı insan ister istemez düşünmüyor degil bende insanca tecrübesi olanlardan yardım istedim bu kadar linçlemenin lüzumu yok.
Delireceğim, nerede linçlemişim? Kendine saygı duy kondom takmayanla birlikte olma diye abla nasihati verdim sana. Bu kadar hassassan yeni ergen gibi konular açma.

X