Hamile miyim degilmiyim anlamadım :s

MeLoNiK

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
5
0
6
İstanbul
Merhaba arkadaslar,
Yazılan içten yorumlarınızı okuyup sonunda bende size durumumu anlatmaya karar verdim.

Her ay düzenli adet olurum. Gecen sene doktora gittim hersey yolunda yumurtlaman vs dedi.

Esimle geri çekilme yöntemiyle birlikte oluyorduk. Temmuz 2013 de evladımız olmasını istediğimiz için bıraktık o yöntemi.

15 Temmuz'da en son hastalandım ve 12 Ağustos ta yeniden hastalanmam gerekiyordu. Bugun 4 gün gecti. Test aldım yaptım negatif çıktı. Hamilelik yok! Ama kasıklarımda ince ince sizi var belim ağrıyor. Ara ara icim kalkıyor.

Sorum su;
1. Adetimi henüz 4. Gun gecmisken test yapmak erken mı ? Ve bu belirtiler psikolojik mı ?

2. Birde malum Temmuz ayı tatil ayı eşimle cocuk için korunmayı bırakıp birlikte olmaya başladığımız zamanlar deniz havuza gittik bazı günlerde Buda hamile kalmamı etkiler mı ? M
Şimdiden içten cevap ve yardımlarınız için teşekkür ederm.

Son düzenleme:
Hamilelik testi kaç gün sonra yapılmalı? - Ailem - leyditurk.com -->buraya bakmanı tavsiye ederimm...en güvenilir yöntem kan tahlilidir (kanında ''beta hcg'' ye bakılır....) diğer idrarla bakılan pratik yöntemde yine de yanılma payı var...

2.soru için hamileliği havuz ya da deniz etkilemez sadece sağlıklı yumurta ve sperm hücresinin ovulasyon yani yumurtlama döneminde birleşmesi asıl önemli olan vücut ovulasyon döneminde uygun birleşme için zaten gerekli hazırlıkları fazlasyla halleder...=))))
bnun için endişlenmene geerek yok...

Cok sagol cevabın içn. Bir derece de olsa rahatladım :) kan testi yaptırmak farz oldu yani ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…