• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile miyim? Degilmiyim anlamadim:D

• Konu Sahibi Konu Sahibi kk38
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kk38

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
46
18
13
Günaydin arkadaslar,
öncelikle almanyadan selam.
Aklima takilan birsey var. Esimle bir kac hafta önce bebek konusunu düsünür olduk. Denemelere basladik ve aslinda reglim in tarihi gecen hafta pazartesiydi.
Suana kadar hic birseyim yok ama az biraz sancilarim var, gögüslerim agrior ve ara sira icim bulanior (cok az…). 4 gün önce gebelik testim negatifdi. Is yerim suan cok stresli ve ondan dolayida cnm ck sikkin, belkide adetin gecikmesinn sebebi budur. Herneyse dün aksam hastaneye gidip kan aldirdim. Doktor dediki hcg normalde 0 ve 6 arasinda olmali, seninki 7…. 4 gün bekle ve tekrar gebelik testi yap.
Suan kafam cok karisik, belki bu konuda hic kimseden yardim alamicam ama ben bu 4 günü heycandan ölürüm:D

değeriniz yükselir inşaAllah şu an hamilelik yok denilemez dikkat edin kendinize hayırlı olsun

Günaydin arkadaslar,
öncelikle almanyadan selam.
Aklima takilan birsey var. Esimle bir kac hafta önce bebek konusunu düsünür olduk. Denemelere basladik ve aslinda reglim in tarihi gecen hafta pazartesiydi.
Suana kadar hic birseyim yok ama az biraz sancilarim var, gögüslerim agrior ve ara sira icim bulanior (cok az…). 4 gün önce gebelik testim negatifdi. Is yerim suan cok stresli ve ondan dolayida cnm ck sikkin, belkide adetin gecikmesinn sebebi budur. Herneyse dün aksam hastaneye gidip kan aldirdim. Doktor dediki hcg normalde 0 ve 6 arasinda olmali, seninki 7…. 4 gün bekle ve tekrar gebelik testi yap.
Suan kafam cok karisik, belki bu konuda hic kimseden yardim alamicam ama ben bu 4 günü heycandan ölürüm:D

evet hamilelik söz konusu geç döllenme olmuş büyük bi ihtimal kendine dikkat et stresten kaç:)

yorumunuz icin cok tsk edioyrum. Allah razi olsun.
Bu gec döllenme dediginiz sey tehlikeli birseymi?

Back