• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim değil miyim?

aysedgn68

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
3
1
1
24
Henüz 18 yaşındayım ve çok korkuyorum biliyorum bir hata ettim ve çok pişmanım.
Bu birliktelikten tam 1 gün sonra adet oldum.
Şu anda adet olmama yani adet olduğum günden bu yana 1 ay olmasına 13-14 gün var.
Normalde adetim düzenli değil bazen geç bazen erken oluyorum.
Nerdeyse 1 haftadır karnıma ağrı giriyor arada kesiliyor miğdem bulanıyormuş gibi ve ben adet olmadan önce çok terlerim bugün bende bi sıcaklama terleme sanki adet olucakmışım hissi oldu ve de üşüme.
Ama birde baktım ki pembemsi bir sıvı çokk azz. Tekrar tekrar lavaboya gittiğimde yine az da olsa geliyor.
Çok düşünüp bi süredir bunu kafama taktığımı da belirtmek isterim.
Herhangi bir şişlik göğüslerde hassaslık görmedim kesinlikle.
YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM ZOR DURUMDAYIM PSİKOLOJİK OLABİLİR Mİ?

Birliktelikten sonra adet görmüşsün ne gibi bir yardım bekliyorsun ki burdan? Şüphelerin geçmiyorsa sonraki adetini bekleyeceksin veya kan testi yaptırıp öğreneceksin başka seçenek yok. Bu belirtilerle kimse hamilesin veya değilsin diyemez. 18 yaşında hamile kalabileceğin şekilde birliktelik yaşarken düşünmeliydin bunları

Birliktelikten sonra adet görmüşsün ne gibi bir yardım bekliyorsun ki burdan? Şüphelerin geçmiyorsa sonraki adetini bekleyeceksin veya kan testi yaptırıp öğreneceksin başka seçenek yok. Bu belirtilerle kimse hamilesin veya değilsin diyemez. 18 yaşında hamile kalabileceğin şekilde birliktelik yaşarken düşünmeliydin bunları
O kadar haklısın ki hiç bi şekilde kendimi savunacak birşeyim yok. Olmaması gerek bişeydi çok da korkuyorum zaten ilişkiden hemen ertesi gün adet gördüm sence bu yeterlimidir olmamam için? Sonraki adetimi bekliyordum zaten ama bugün tuhaf bir şekilde idrarımdan açık renkte kan geldi terlemeye başladım fakat adet olmadım

Henüz 18 yaşındayım ve çok korkuyorum biliyorum bir hata ettim ve çok pişmanım.
Bu birliktelikten tam 1 gün sonra adet oldum.
Şu anda adet olmama yani adet olduğum günden bu yana 1 ay olmasına 13-14 gün var.
Normalde adetim düzenli değil bazen geç bazen erken oluyorum.
Nerdeyse 1 haftadır karnıma ağrı giriyor arada kesiliyor miğdem bulanıyormuş gibi ve ben adet olmadan önce çok terlerim bugün bende bi sıcaklama terleme sanki adet olucakmışım hissi oldu ve de üşüme.
Ama birde baktım ki pembemsi bir sıvı çokk azz. Tekrar tekrar lavaboya gittiğimde yine az da olsa geliyor.
Çok düşünüp bi süredir bunu kafama taktığımı da belirtmek isterim.
Herhangi bir şişlik göğüslerde hassaslık görmedim kesinlikle.
YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM ZOR DURUMDAYIM PSİKOLOJİK OLABİLİR Mİ?
Adet olmuşsunuz zaten korkacak bişey yok ki

Biraz kendinizin kıymetini bedeninizin değerini bilin bi anlık zevk için ömürlük hata etmeyin
Ki artık çok geç seneler sonra farkına varıp sevdiğim adam çok geleneksel böyle şeylere çok takılıyor kızlık zarı diktirebileceğim bir yer arıyorum diye konu açarsınız geçmiş olsun

Adet olmuşsunuz zaten korkacak bişey yok ki
Ama ilişkiden tam 1 gün sonra oldum hamile kalmamam için yeterli mi? Bende bu şekilde düşünüyordum ta ki bugün adet olmama daha varken pembe akıntı görene kadar
Ki artık çok geç seneler sonra farkına varıp sevdiğim adam çok geleneksel böyle şeylere çok takılıyor kızlık zarı diktirebileceğim bir yer arıyorum diye konu açarsınız geçmiş olsun
Ya hayır biliyorum inanması güç ama karşımdaki insan böyle hevesini alıp bırakıp gidicek biri değil bu durumda bile başkaları gibi korkup yarı yolda bırakmak yerine bana destek oluyor yani ben onunla o da benimle ciddi düşünüyoruz

Ama ilişkiden tam 1 gün sonra oldum hamile kalmamam için yeterli mi? Bende bu şekilde düşünüyordum ta ki bugün adet olmama daha varken pembe akıntı görene kadar

Ya hayır biliyorum inanması güç ama karşımdaki insan böyle hevesini alıp bırakıp gidicek biri değil bu durumda bile başkaları gibi korkup yarı yolda bırakmak yerine bana destek oluyor yani ben onunla o da benimle ciddi düşünüyoruz
Hep öyle olur zaten umarım hayal kırıklığına uğramazsın bence gebelik yok ama bu ay ki adetin gecikirse test yaparsın

Back