Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim değil miyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zynep09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
1.032
280
123
31
Herkese merhaba :) Kaç defa konu açtım herkes cok yardımcı oldu oncelikle hepsinden Allah razı olsun :) Ben hamile olabilceğimden şüphelendim 3 gün geçmişti adetim dün kahverengi akıntı gibi geldi adet oldum dedim biraz araştırınca yerlesme kanaması mı acaba diye dusundum.Test yaptım erken gebelik testi negatif cıktı.Kasığımda ağrı var ama adet gelmedi bugun hiç midemdeki yanma beni ümitlendiriyor.Yani olsa çıkmaz mıydı testte bilemedim yorumlarınızı bekliyorum.

Kahverengi akıntı yerleşme kanaması olabilir evet ama testte çıkması lazım acaba geç döllenme mi ?
yarın bi daha test yapın sabah İlk idrarınızla. İnşallah vardır . Benim de 3 gün geçince çıkmıştı silik çizgi

Cok ümidim yok ama bakalım inş vardır böyle bi durum yasayan var mı acaba merak ediyorum

Yerlesme kanamasi bu kadar gec olur mu bilmiyorum. Erken gebelik testleri cok hassas, bana olsa cikardi gibi geliyor. Beklemekten baska care yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…