• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim, değil miyim 🤭

irm0210

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2020
8
13
3
29
Merhaba reglime 2 gün kala hamilelik testi yaptım farklı markalardan iki testte de bu şekilde silik çizgi çıktı hamile miyim, değil miyim merak ediyorum bilgilendirirseniz çok sevinirim..

Eklentiler

• A8EBB749-002E-4490-8630-3D26E33ABB3A.jpeg
    A8EBB749-002E-4490-8630-3D26E33ABB3A.jpeg
    51,7 KB · Görüntüleme: 78
Merhaba reglime 2 gün kala hamilelik testi yaptım farklı markalardan iki testte de bu şekilde silik çizgi çıktı hamile miyim, değil miyim merak ediyorum bilgilendirirseniz çok sevinirim..
Hamilesin canım Teste göre. Ama kan verip iki günde bir artısına bak saglıklı gebelik mi diye benimde böyleydi kan verdim 42 cıktı ama bugn de verdim 12 düsmüs kimyasal gebelik olustu. Adet olmayı bekliyorum

Hamilesin tatlım hayırlı olsun 😍 yarın kan da verirsin iyice emin olursun.

Hamilesin canım Teste göre. Ama kan verip iki günde bir artısına bak saglıklı gebelik mi diye benimde böyleydi kan verdim 42 cıktı ama bugn de verdim 12 düsmüs kimyasal gebelik olustu. Adet olmayı bekliyorum
Doktor ile görüşmekte fayda var kontroller çok önemli yarın öğreneceğiz bakalım 🤲

Testler pozitif inşallah kan testinde de çıkar ve sağlıkla ilerler🤲🏻🥰

Merhaba hayır hiç birşey yapmadım, eşim asker yanına geldim lojman çıktı 5 ay ayrı kalmıştık sonra oldu işte🙈

Aynen benim de 2 gün önce böyle oldu. Size de geçmiş olsun. Ben Artık akıllandım, adetim 1 hafta 10 gün geçmeden test yapmayacağım inş

Kesinlikle bende akıllandım. Simdi adet olmayı bekliyorum kimyasal sonrası ne zaman oldnuz
Ben şöyle anlatayım.
13 Ocak hcg 30
16 Ocak hcg 75
20 Ocak öğlen kahverengi lekenmem başladı (adetim 1 hafta geçmişti)
21’i sabah doktora gittim hcg 13 zaten o an adet olmuştum.

Ben şöyle anlatayım.
13 Ocak hcg 30
16 Ocak hcg 75
20 Ocak öğlen kahverengi lekenmem başladı (adetim 1 hafta geçmişti)
21’i sabah doktora gittim hcg 13 zaten o an adet olmuştum.
Allah allah benim dün 12 Di ya baslamayı gerekmez mi umarm tekrar yükselme gibi bişey olmamıs tr Allah muhafaza

Allah allah benim dün 12 Di ya baslamayı gerekmez mi umarm tekrar yükselme gibi bişey olmamıs tr Allah muhafaza
Hiç öyle bir şey duymadım canım benim. Adet olup atman gerekiyor. İstersen bir daha git canım

Arkadaşlar beyaz akıntıniz oldumu bende 2 gün önce beyaz yoğun akıntı geldi devamı yok adete son 3 gün kaldı test yapsam bile.çıkmaz diye yapmıyorum bel ağrısı var başka bişey yok

Back