Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesin canım Teste göre. Ama kan verip iki günde bir artısına bak saglıklı gebelik mi diye benimde böyleydi kan verdim 42 cıktı ama bugn de verdim 12 düsmüs kimyasal gebelik olustu. Adet olmayı bekliyorumMerhaba reglime 2 gün kala hamilelik testi yaptım farklı markalardan iki testte de bu şekilde silik çizgi çıktı hamile miyim, değil miyim merak ediyorum bilgilendirirseniz çok sevinirim..
Eşim ile çok istiyoruz daha 7 aylık evliyiz inşallah olumludur sonuç:))Hamilesin canm hayrlı olsun![]()
Hadi inşallah yarın kan testi için doktora gideceğiz inşallah hayırlı haberlerle yazarım burayaHamilesin tatlım hayırlı olsunyarın kan da verirsin iyice emin olursun.
Doktor ile görüşmekte fayda var kontroller çok önemli yarın öğreneceğiz bakalımHamilesin canım Teste göre. Ama kan verip iki günde bir artısına bak saglıklı gebelik mi diye benimde böyleydi kan verdim 42 cıktı ama bugn de verdim 12 düsmüs kimyasal gebelik olustu. Adet olmayı bekliyorum
Bende 7 aylık evliyken öğrenmiştimEşim ile çok istiyoruz daha 7 aylık evliyiz inşallah olumludur sonuç:))
Amin inşallah hayırlısı olsun inşallahTestler pozitif inşallah kan testinde de çıkar ve sağlıkla ilerler![]()
Merhaba tebrikler herhangi birsey yaptin mi gebe kalmak icinAmin inşallah hayırlısı olsun inşallah![]()
Aynen benim de 2 gün önce böyle oldu. Size de geçmiş olsun. Ben Artık akıllandım, adetim 1 hafta 10 gün geçmeden test yapmayacağım inşHamilesin canım Teste göre. Ama kan verip iki günde bir artısına bak saglıklı gebelik mi diye benimde böyleydi kan verdim 42 cıktı ama bugn de verdim 12 düsmüs kimyasal gebelik olustu. Adet olmayı bekliyorum
Kesinlikle bende akıllandım. Simdi adet olmayı bekliyorum kimyasal sonrası ne zaman oldnuzAynen benim de 2 gün önce böyle oldu. Size de geç iş olsun. Ben Artık akıllandım ama adetim 1 hafta 10 gün geçmeden test yapmayacağım inş
Ben şöyle anlatayım.Kesinlikle bende akıllandım. Simdi adet olmayı bekliyorum kimyasal sonrası ne zaman oldnuz
Allah allah benim dün 12 Di ya baslamayı gerekmez mi umarm tekrar yükselme gibi bişey olmamıs tr Allah muhafazaBen şöyle anlatayım.
13 Ocak hcg 30
16 Ocak hcg 75
20 Ocak öğlen kahverengi lekenmem başladı (adetim 1 hafta geçmişti)
21’i sabah doktora gittim hcg 13 zaten o an adet olmuştum.
Hiç öyle bir şey duymadım canım benim. Adet olup atman gerekiyor. İstersen bir daha git canımAllah allah benim dün 12 Di ya baslamayı gerekmez mi umarm tekrar yükselme gibi bişey olmamıs tr Allah muhafaza