- 15 Kasım 2013
- 505
- 697
- 323
- Konu Sahibi Hubble-Bubble
-
Kan testi sonucum daha gelmedi ki cuma günü verdim pazartesi yada salı çıkar dediler yani yarın inşallah belli olucak testin sonucuBu kadar gecikmeye kan testi çıkardı. Bence hamile değilsiniz.
Hi anladım ben onu da negatif sandım. O zaman her an her şey olabilir gönlünüzce olsun.Kan testi sonucum daha gelmedi ki cuma günü verdim pazartesi yada salı çıkar dediler yani yarın inşallah belli olucak testin sonucu
kan testinin sonucunu bekliyorum hala inşallah ordaki sonuca göre zaten doktora gidicem. Şu anki kanama normal adet kanamasına hiç benzemiyor zaten o yüzden de şüpheleniyorum yaHamile olsanız kanda mutlaka çıkardı diye düşünüyorum. Çünkü adet geciktikten sonra yapmışsınız erken de değil. Yine de kanamanın adet gibi olup olmadığını takip edin bakalım.
BenMerhaba kızlar, normalde adetim 14 ekimde olması gerekirken gecikti. Normal olarak testler aldım yaptım ama hep negatif çıktı. Cuma günü kan verdim meraktan bu sabah yine test yaptm ama yine bir şey çıkmadı. Bugünde açık renkte adet kanaması gibi kan gelmeye başladı. Sizce adet kanaması mıdır yoksa yerleşme kanaması olabilir mibu şüpheyle 1 haftayı nasıl geçirdim bilmiyorum. Böyle başına gelen var mı ki sizce bende boşuna mı ümitleniyorum.
Pembe lekelenme ise hamilelik belirtisi olabilir.kan testinin sonucunu bekliyorum hala inşallah ordaki sonuca göre zaten doktora gidicem. Şu anki kanama normal adet kanamasına hiç benzemiyor zaten o yüzden de şüpheleniyorum ya
Sonucunuza e nabızdan da bakabiliyorsunuz. Bilginiz olsunkan testinin sonucunu bekliyorum hala inşallah ordaki sonuca göre zaten doktora gidicem. Şu anki kanama normal adet kanamasına hiç benzemiyor zaten o yüzden de şüpheleniyorum ya
Canim seni kirmak istemem ama aynisi olduMerhaba kızlar, normalde adetim 14 ekimde olması gerekirken gecikti. Normal olarak testler aldım yaptım ama hep negatif çıktı. Cuma günü kan verdim(kan tahlili hala belli olmadı) bu sabah yine test yaptm ama yine bir şey çıkmadı. Bugünde açık renkte adet kanaması gibi kan gelmeye başladı. Sizce adet kanaması mıdır yoksa yerleşme kanaması olabilir mibu şüpheyle 1 haftayı nasıl geçirdim bilmiyorum. Böyle başına gelen var mı ki sizce bende boşuna mı ümitleniyorum.
Benimde 2 gün gecti önce pembe gibi kanamam oldu 4 saat kanamam olmamıştı 4 saatin sonunda normal adet kanamasi olduMerhaba kızlar, normalde adetim 14 ekimde olması gerekirken gecikti. Normal olarak testler aldım yaptım ama hep negatif çıktı. Cuma günü kan verdim(kan tahlili hala belli olmadı) bu sabah yine test yaptm ama yine bir şey çıkmadı. Bugünde açık renkte adet kanaması gibi kan gelmeye başladı. Sizce adet kanaması mıdır yoksa yerleşme kanaması olabilir mibu şüpheyle 1 haftayı nasıl geçirdim bilmiyorum. Böyle başına gelen var mı ki sizce bende boşuna mı ümitleniyorum.
kızlar benimde adetimden 2 gün geçti kahverengi akıntım var peçeteye gelen dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sizce kan tahlili için gitmelimiyim ? beklemelimiyim ? Lütfen yardımm
İki idrar testi yaptım negatif çıkınca kan testi içinde acele etmim dedim ama olmadı yarın sabah sağlık ocağında kab vericemMerhaba canım benimde ilkkahverengi akıntım geldi sonra pembeakıntım geldi adetim geceiktiği için kan testi yaptırdım hcg 1549 çıktı bende heyecandan doktora gittim daha çok minik olduğu için ultrasonda göremedim bir hafta daha bekle derim belirsizlik çok sinir bozucu hep gergin oluyorsun bekleme aşamasında
canım soğan kürü yapmıştım ben de geçen ay. Bat ı bir hafta geçti. hala ne testlerde bir şey çıkıyor ne reglim geliyor. bundanmış demek..Ben
Bu sene iki kez yaşadım
Gercek adet de bu kanamadan 2 hafta sonra geldi. Birinde 53 diğerinde 63 günde adet oldum. İkisinde de soğan kürü yapmıştımay başında..
sonra doktora kontrole gttim, herseye bakıldı. Hormonlar da dahil, hepsi normal çıktı.
On günde bi test yapıp negatif görüp kafayı yiyordum. Korkunç bi dönemdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?