Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim değil miyim başına gelen var mı:(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hubble-Bubble

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
505
697
323
Merhaba kızlar, normalde adetim 14 ekimde olması gerekirken gecikti. Normal olarak testler aldım yaptım ama hep negatif çıktı. Cuma günü kan verdim(kan tahlili hala belli olmadı) bu sabah yine test yaptm ama yine bir şey çıkmadı. Bugünde açık renkte adet kanaması gibi kan gelmeye başladı. Sizce adet kanaması mıdır yoksa yerleşme kanaması olabilir mi:KK43: bu şüpheyle 1 haftayı nasıl geçirdim bilmiyorum. Böyle başına gelen var mı ki sizce bende boşuna mı ümitleniyorum.

Son düzenleme:
Hamile olsanız kanda mutlaka çıkardı diye düşünüyorum. Çünkü adet geciktikten sonra yapmışsınız erken de değil. Yine de kanamanın adet gibi olup olmadığını takip edin bakalım.

Gecikme yşşadıkdan sonra kanda çıkması gerekiyordu canım malesef...

Hamile olsanız kanda mutlaka çıkardı diye düşünüyorum. Çünkü adet geciktikten sonra yapmışsınız erken de değil. Yine de kanamanın adet gibi olup olmadığını takip edin bakalım.
kan testinin sonucunu bekliyorum hala inşallah ordaki sonuca göre zaten doktora gidicem. Şu anki kanama normal adet kanamasına hiç benzemiyor zaten o yüzden de şüpheleniyorum ya

Merhaba kızlar, normalde adetim 14 ekimde olması gerekirken gecikti. Normal olarak testler aldım yaptım ama hep negatif çıktı. Cuma günü kan verdim meraktan bu sabah yine test yaptm ama yine bir şey çıkmadı. Bugünde açık renkte adet kanaması gibi kan gelmeye başladı. Sizce adet kanaması mıdır yoksa yerleşme kanaması olabilir mi:KK43: bu şüpheyle 1 haftayı nasıl geçirdim bilmiyorum. Böyle başına gelen var mı ki sizce bende boşuna mı ümitleniyorum.
Ben
Bu sene iki kez yaşadım
Gercek adet de bu kanamadan 2 hafta sonra geldi. Birinde 53 diğerinde 63 günde adet oldum. İkisinde de soğan kürü yapmıştımay başında..
sonra doktora kontrole gttim, herseye bakıldı. Hormonlar da dahil, hepsi normal çıktı.
On günde bi test yapıp negatif görüp kafayı yiyordum. Korkunç bi dönemdi.

Merhaba kızlar, normalde adetim 14 ekimde olması gerekirken gecikti. Normal olarak testler aldım yaptım ama hep negatif çıktı. Cuma günü kan verdim(kan tahlili hala belli olmadı) bu sabah yine test yaptm ama yine bir şey çıkmadı. Bugünde açık renkte adet kanaması gibi kan gelmeye başladı. Sizce adet kanaması mıdır yoksa yerleşme kanaması olabilir mi:KK43: bu şüpheyle 1 haftayı nasıl geçirdim bilmiyorum. Böyle başına gelen var mı ki sizce bende boşuna mı ümitleniyorum.
Canim seni kirmak istemem ama aynisi oldu 😢

Benimde 2 gün gecti önce pembe gibi kanamam oldu 4 saat kanamam olmamıştı 4 saatin sonunda normal adet kanamasi oldu

Kanamaniz nasil ne kdr surdu rengi fln tam aciklarsaniz ona gore yorum yapariz cnm

kızlar benimde adetimden 2 gün geçti kahverengi akıntım var peçeteye gelen dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sizce kan tahlili için gitmelimiyim ? beklemelimiyim ? Lütfen yardımm

kızlar benimde adetimden 2 gün geçti kahverengi akıntım var peçeteye gelen dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sizce kan tahlili için gitmelimiyim ? beklemelimiyim ? Lütfen yardımm

Merhaba canım benimde ilkkahverengi akıntım geldi sonra pembeakıntım geldi adetim geceiktiği için kan testi yaptırdım hcg 1549 çıktı bende heyecandan doktora gittim daha çok minik olduğu için ultrasonda göremedim bir hafta daha bekle derim belirsizlik çok sinir bozucu hep gergin oluyorsun bekleme aşamasında

Merhaba canım benimde ilkkahverengi akıntım geldi sonra pembeakıntım geldi adetim geceiktiği için kan testi yaptırdım hcg 1549 çıktı bende heyecandan doktora gittim daha çok minik olduğu için ultrasonda göremedim bir hafta daha bekle derim belirsizlik çok sinir bozucu hep gergin oluyorsun bekleme aşamasında
İki idrar testi yaptım negatif çıkınca kan testi içinde acele etmim dedim ama olmadı yarın sabah sağlık ocağında kab vericem

Kızlar 9.5 aylık evliyim 5 aydırda bebek istiyoruz 7. Ayda adet hic olmadım ki adetleri düzenli bi insandım aksamazdı ama nedense o ay hic olmadim doktora gittigimde mevsimsel olabilir psikolojik olabilir dendi gebelik yoktu 8. Ayda 13ünde adet oldum 9. Ayda ise doktora tekrar gebelik için bilgi almaya gittigimde sonucumun pozitif oldugu söylendi ancak değer 32ydi ve kimyasal olduğu söylendi 30 34 arası yükselip indi en sonunda kimyasal olduğu netleşti ve kendi kendine düştü değerim. Bu arada da 9. Ayda 15inde regl oldum bu ay ne zaman olacagimi bilmeden bekledim ve 19unda koyu kıvamlı pembe kanamam oldu arastirdim yerlesme olabilir yazıyor 3. Gün bugun hala devam ediyor kanama ve ilk defa bu kadar açık renk ve yapisi epey koyu akiskan değil. Kanama olmadan once ciddi oranda bel agrisi bacak ve kasık agrisi hissettim normalde de adet sancisi cekmeyen biriyim benim durumumda olan var mı ya aranızda boyle pembe renk regl basiniza geldi mi yani. Birde fazla uzattım hakkinizi helal edin ama kan pihtilari da oluyor kucuk kucuk 😥 yorumlarinizi bekliyorum 🌸

Ben
Bu sene iki kez yaşadım
Gercek adet de bu kanamadan 2 hafta sonra geldi. Birinde 53 diğerinde 63 günde adet oldum. İkisinde de soğan kürü yapmıştımay başında..
sonra doktora kontrole gttim, herseye bakıldı. Hormonlar da dahil, hepsi normal çıktı.
On günde bi test yapıp negatif görüp kafayı yiyordum. Korkunç bi dönemdi.
canım soğan kürü yapmıştım ben de geçen ay. Bat ı bir hafta geçti. hala ne testlerde bir şey çıkıyor ne reglim geliyor. bundanmış demek..

Back