Hamile miyim değil miyim anlayamadım??

hedonistgirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2010
11
0
36
İstanbul
Merhaba,
reglim 8 gün gecikti. Göğüslerim 1 haftadır haddinden fazla ağrıyor. Bugün de sırt ağrım başladı inceden..
2 gün önce idrar testi yaptım çift çizgi çıktı ama silikti. Bugün kan testi yaptım. Sonuçlarım ; rakam sonuç:7953, değer 0-5
tecrübeli bayanlar yorumlarınızı bekliyorum. Hamile miyim değil miyim sizce?:44:

Ayın 2sınde adet olmam gerekırken bugun kahverengı bı akıntı geldı kızlar. Adetın son zamanlarnda oldugu gıbı bı akıntı. Ve kasıklarımda belımde cok hafıf agrılar var ıkı uc gundur. Daha hıc bu kadar erken adet fln olmadım yanı adet degıl bu.s sızce hamılelık belırtısımıdır

Hamile olmayan bir bayanın beta hcg değeri 5 ten düşüktür canım. Senin değerin 7953 çıkmış. Gözün aydın hamilesin. Tebriklerrrrr :))

Oyle dusunme lutfen Allah en hayirlisi en kisa zamanda nasip eyler insallah.. 0 ile 5 arasinda cikinca deger hamile degilmissin ben de degilim galiba

Tabi hayırlısi olsun ama her ay uğraşıyorum her ay hayal kırıklığı.surekli arkadaşlarimin akrabalarimin hamilelik haberini alıyorum onlar icin tabi cok seviniyorum ama evime gelip yalnız kalınca ağlıyorum.

Evt Cnm kalbi atmiodu düştü sekiz haftalikken.dört sene oldu.

Anladım Rabbim bidaha yaşatmasın . . . Benimki 6 haftalıkken düştü sebebi kan pıhtılaşmasıymış bir gün arayla iğne , bebe aspirin kullanıyorum seninkinin sebebi ney miş ?
bugün de iğne yapacam kendi kendime çoğu kez eşim yapıyo bacağımdan oluyorum .

Kalbinin atmamasi icin bir neden söylenmedi ben tam başka doktora gidecektimki gece bir ağrı düştü o ağrıyı hiç unutamam.şimdide anneme göre kafamda surekli bebek düşüncesi olduğundan olmuyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…