• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile miyim dış gebelik mi ?

melek_3548

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
9
0
36
İzmir
merhaba arkadaslar,
bende 2 aydır adet olmuyorum,ilk ay cok ağrı kesıcı kullandıgım ıcın gebelikten suphelenmemistim,ağrı kesicilere bağladım gecıkmeyı.gecen hafta idrar testi yaptım pozitif cıktı.dun de kan testı yaptırdım. internetten baktım sonucuma beta hcg > 1000 yazıyor.bu ne anlama gelıyor? beta hcg 1000 ise bnm 5-6 haftalık hamıle olmam gerek ama ben 8 haftadır adet olmuyorum. deger cok dusuk degıl mı sızce de ? acaba dıs gebelik falan mı bu :s bılenler cevaplayabilirse sevinirim.

canım bunu en güzel anlamanın yolu bence bir doktora gitmek eğer sekiz haftalık hamileysen bu ultrasonda belli olur zaten için içinide yemez boşuna vakit kaybetmeden bir doktor muayenesi yaptırmanı tavsiye ederim.

canım bunu en güzel anlamanın yolu bence bir doktora gitmek eğer sekiz haftalık hamileysen bu ultrasonda belli olur zaten için içinide yemez boşuna vakit kaybetmeden bir doktor muayenesi yaptırmanı tavsiye ederim.

ewet cnm gıdıcem doktora , calıstıgım ıcın sureklı ızın alamıyorum. ancak pazartesı gıdebılırım. o gune kadar da içim içimi yemeye devam edıcek galıba :s
bu bhcg degeri aklımı cok karısıtırdı. acaba gec döllenme falan mı oldu :s

merhaba arkadaslar,
bende 2 aydır adet olmuyorum,ilk ay cok ağrı kesıcı kullandıgım ıcın gebelikten suphelenmemistim,ağrı kesicilere bağladım gecıkmeyı.gecen hafta idrar testi yaptım pozitif cıktı.dun de kan testı yaptırdım. internetten baktım sonucuma beta hcg > 1000 yazıyor.bu ne anlama gelıyor? beta hcg 1000 ise bnm 5-6 haftalık hamıle olmam gerek ama ben 8 haftadır adet olmuyorum. deger cok dusuk degıl mı sızce de ? acaba dıs gebelik falan mı bu :s bılenler cevaplayabilirse sevinirim.

eğer betan 1000 ise hamilesin ama sen haftayı kafana takma benimde cıkan betam son adet tarihmle örtüşmüyor doktor 6 hfatalık olması gerektiğni söylemesi lazım ken 4 haftalık dedi.inşallah sağlıklı gine hamilesindir dışgebeliği ancak doktorlar cözebilir etrafındakilerin bu konuda kafanı karıştırmasına izin verme.

canım dış gebeliğin normal gebelikten hiçbir farkı yok. ben 24 gün önce dış gebelikten kürtaj oldum. normal hamileliğk belirtilerinin hepsini yaşıyorsun. değerin 1500 ü geçerse kesen görünür. tabi bu durum herkes için geçerli değil bazı durumlarda -mesela gebeliğin erken teşhisi gibi - daha geç görünür. dış gebelik sadece kesenin rahim dışında özellikle yumurtalıkta veya karın boşluğunda oluşmasıdır. sen şimdilik gebeymişsin gibi davran hareketlerine dikkat et. doktora gittiğinde zaten doktorun yönlendirir seni.

umarım dış gebelik değildir bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

canim benim degerim 8 haftada 32000 kusurdu. senin degerin >1000 demissin ama kac. yazarsan belku biraz daha kolay yorum yapariz. ama dis gebeligi sadece doktor ayirt edebilir. ayrica bu durum cok onemli en kotu haftadonu ozel hastaneye git canim.

canim benim degerim 8 haftada 32000 kusurdu. senin degerin >1000 demissin ama kac. yazarsan belku biraz daha kolay yorum yapariz. ama dis gebeligi sadece doktor ayirt edebilir. ayrica bu durum cok onemli en kotu haftadonu ozel hastaneye git canim.

benım sonucumda betahcg yazan yerin altında >1000 yazıyor.baska rakam yok kı :s cok acemıyım , yenı ewlıyım daha.
ewet haftasonu buyuk ıhtımal bı doktora göruncem :s

tesekkurler cevaplarınız ıcın.. ıns anormal bı durum yoktur :(

benım sonucumda betahcg yazan yerin altında >1000 yazıyor.baska rakam yok kı :s cok acemıyım , yenı ewlıyım daha.
ewet haftasonu buyuk ıhtımal bı doktora göruncem :s

tesekkurler cevaplarınız ıcın.. ıns anormal bı durum yoktur :(

tatlim sanirim sen bunu devlette yaptirdin orada genelde tam rakam yazmiyor 1000den buyuk bir rakam diyor yani degerin 1000degil 1000den buyuk bence de guzel bir deger hem merak etme hersey yolundadir...zaten gidince keseni gorursun sen:34:dis gebeli oldugunu sanmiyorum

tatlim sanirim sen bunu devlette yaptirdin orada genelde tam rakam yazmiyor 1000den buyuk bir rakam diyor yani degerin 1000degil 1000den buyuk bence de guzel bir deger hem merak etme hersey yolundadir...zaten gidince keseni gorursun sen:34:dis gebeli oldugunu sanmiyorum

evet cnm devlette yaptırdım. içim ferahladı sağol cnm :) o zaman kac haftalıktır kı, heycan yaptım sımdı :) sağol cevap ıcın :)
ilk işim özelde bı doktora gıtmek, cok merak edıorum :)

evet cnm devlette yaptırdım. içim ferahladı sağol cnm :) o zaman kac haftalıktır kı, heycan yaptım sımdı :) sağol cevap ıcın :)
ilk işim özelde bı doktora gıtmek, cok merak edıorum :)

o zaman masallah hamilesin diyelimmmmm. nazar degmesin. son adet tarihinden 8 hafta gecmisti sanirim. bu durumda 8 haftalik denir ama dr ultrason ile kesin zamanini soyler. kendine artik dikkat etmelisin.

Back
X