Hamile miyim çok merak ediyorum?

kanatlimelekkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2018
1
0
1
28
Reglim 12 gun gecikti ama bir önceki ay iki kez oldum. Eşimle birlikte oldum ama hamile olma ihtimalim yoktu takvime göre. Dikket ediyor zaten Bu ay ilaçlı tomografi filan cektitdim antibiyotik kullandım ama olmadım merak ediyorum bana yardımcı olun hamile miyim??

12 gün ciddi bir gecikme , burda bizim söylediklerimizle ne hamile olduğunu öğrenebilirsin ne de farklı birşey. Test yapmalısın :)

Test yapmadan nerden bileceksin

Nasil sabrettiniz ilk cocuk degil mi .Biz adetten once heyecandan duramiyoruz da :)))

Nasil sabrettiniz ilk cocuk degil mi .Biz adetten once heyecandan duramiyoruz da :)))
Ne güzel dedin :) İliskinin ertesi günü bile belirtileri yazıp hamile miyim diye soran insanlar varken , suan ki soru garip geldi :)) Şimdi soruyu soran kişiden daha çok merak ediyorum sonucu :)

Ne güzel dedin :) İliskinin ertesi günü bile belirtileri yazıp hamile miyim diye soran insanlar varken , suan ki soru garip geldi :)) Şimdi soruyu soran kişiden daha çok merak ediyorum sonucu :)
Benim testlere verdigim parayla ceyrek alinirdi :))

Geçen ay iki kere nasıl oldunuz? Kaç gün arayla ve yoğunluğu neydi? Son adet tarihiniz nedir şimdi? İkinci adet oldum dediğiniz şey yerleşme kanaması olabilir.
Böyle bir risk varken de neden tomografi çekildiniz test yapmadan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…