Hamile miyim çok korkuyorum

reyhan Karabuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2022
7
-5
40
çıplaktık sürtündük ama o kuruydu bana değecek bi ıslaklığı yoktu penisini ellediğimde kuru hiç bi ıslaklık yok sonra boşaldı 31 çekti göbeğime boşaldı o esnada iç çamaşarım ve eşofmanım vardı göbeğimden peçeteyle sildim aşağı akan 1 2 damla şeyden içime kurt düştü hep kıyafet var hemde sildim bacağımı da deliğe ulaşma ihtimali var mıdır kıyafetli göbekten aşağı doğru sızarsa bakın göğüslerim çok dolgunlaştı çok kusuyorum üşütmeden de şüpheleniyoruz ama sormazsam içim rahat etmeyecek bu olayda hamile riski nedir

17 yaşındasın ve burda ağlamaklı bir hikaye anlatıyorsun.
Burda kaç kişi evlat sahibi olmak için ne konular açıp çabalarını birbiriyle paylaşıyor dert ediniyorlar kendilerine.
Tabi ki gençsiniz heyecanlarınız olacak, bişeyler yaşanacak kimse karışamaz buna ama korkacaksanız eğer yaşamayın daha iyi ya da daha iyi korunma yöntemleri bulun.
Farzet ki hamilesin? Ne yapacaksın 17 yaşında? Aldıracak mısın? Doğuracak mısın?
Zevklerine cahilliğini karıştırma.

çıplaktık sürtündük ama o kuruydu bana değecek bi ıslaklığı yoktu penisini ellediğimde kuru hiç bi ıslaklık yok sonra boşaldı 31 çekti göbeğime boşaldı o esnada iç çamaşarım ve eşofmanım vardı göbeğimden peçeteyle sildim aşağı akan 1 2 damla şeyden içime kurt düştü hep kıyafet var hemde sildim bacağımı da deliğe ulaşma ihtimali var mıdır kıyafetli göbekten aşağı doğru sızarsa bakın göğüslerim çok dolgunlaştı çok kusuyorum üşütmeden de şüpheleniyoruz ama sormazsam içim rahat etmeyecek bu olayda hamile riski nedir
Çok üzülüyorum gençlerin hallerine o annene, babana yazık değil mi güzelim el altlarında ne işin var? Lütfen kendinize sahip çıkın kendinize olan saygınız için bunu yapın rica ediyorum 🙏🏻

dalga geçmeyin cok korkuyorum cidden
Korkuyorsan ne diye yapıyorsun ozaman. Hadi yaptın tam korunun
Sizin gibi 100lercesi gelip soruyor konu açmadan önce aynı konulara bakabilirsiniz
Hamile değilsindir tabiki
Kıyafetli birşekilde ney nereye sızacak bukadar basitmiyaa

Böğün de sürtünengillerden biri gelmiş şükür, kesin hamilesin bacım.

X