Inşallah hamilesindir canım benim günüm de salı günü ama ben yarın test yapmayı düşünüyorum
merhaba ne yaptin test yaptin mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah hamilesindir canım benim günüm de salı günü ama ben yarın test yapmayı düşünüyorum
şimdiden hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ALLAH
sende almanyada yasiyorsun heralde?
banami dedin`? bende almanyada dogma büyügüme yasiyorum maalesef.. ayy iki cizgi cikmis negüzel esin neden hosnut degil`? bende dün yaptim bugün regl olmam gerek dün yaptim iki cizgi cikti ama nebilim ya galiba erken yaptim.. belki güleceksin ama hamile degilim ama, icimden bebegimle konusmak geliyor .. sanirim deliriyorum artik :)
merhaba
benim esim malesef bebek sevmiyor.bu konuyu konusmak bile zor onunla.ilk evlendigimiz zamanda adapte olmasi zor olmustu. sonradan bana alisti desem:)
esim benden 10 yas buyuk. esimin ailesi berbat , esim malesef kötü bir cocukluk gecirmis bu yasina kadar su an annesi hayatta. hala hayatina zehir edioýor annesi. aile durumu berbat sanirim onun verdigi travma oldugunu düsünüyorum.özünde cok iyi cok yufka yürekli bir insan ..ben esimi cok seviyorum ama onu sürekli yeni birseylere alistirmak benimde psikolojimi bozuyor.
benim durumum böyle
sendin testinde iki cizgi cikmissa hamilesin demek o zaman ?
simdilik istemiyor, onu hissettiginde fikri degisecektir inan bana.. erkekler bizim gibi degil zaten, basta kimse istemiyordur. sen esini seviyorsan sabrinda vardir ona herseyi alistirmaya.. sendemi almanyadansin? neresindensin?
iki cizgi cikti ama poziitif yeri cok hafif görünüyordu. nebilm bende oyüzden bekliyorum hala regl olurum belki diye.. yarin tekrar yaparim belki
Insallah...
ikinci cizginin silik cikmasi zaten hamile oldugun anlama geliyor.uzman tv de öle izlemistim.testi tekrar dene. ben stuttgarttayim sen?
hayırlı olsun ıns saglıklı hayırlı bırer bebıslerınız olur bence bu anların tadını cıkarın ıns bende bu ay hamıleyımdır 9 gun gecıktım testler negatıf cıkıyo belcıkada oldugum ıcın kan testı yaptıramıyorum darısı benım gıbı bebek beklıyenlerın basına :))
bugün tekrar yaptim positiv cikti.. ama sivilcede cikti ya, biraz moralim bozuldu regl olursam diye.. artik bundan sonrasi kismet ya.. bende münih tarafindayim
fantagaro ,
canım erkekler bizlerden daha farklılar eşim ancak oğlumuz doğduğunda
kucağına aldığında baba olduğuna inanabildi :)))
bizde anne baba olacağımıza tahmin etmediğimiz bir anda yakalandık
eşim hem sevindi hem garip oldu
ilk kalp atışını ultrasonda gördüğünde ağladı...
biraz sabırlı ol ve kendini üzme eşin seni seviyorsa bebeğini daha da çok sevecek..
çocuk demek sorumluluk demek bazı kısıtlamalar demek
bu düşünceler eşini korkutuyor olabilir ve çok doğal
üzülme hamileliğinin tadını çıkar...
kızlar ilişkinin 13. gününde beta hcg 3.35 doktor normalin üstünde diyor adetime 5 gün var testi 9 gün kala yaptırdım. normalde 5in altı hamile değilmiş ama değerim ned bu kadar yüksek sizce hamile olabilirmiyim?
merhaba
cok haklisin erkekler bizden gercekten farklilar..benim bunu anlamam zor oldu cünkü benim ailemde abilerim yada babam hic öyle degildi. benim esim simdi ilk günden cok cok iyi.
daha bugun bana bebek arabasi reklami gösterdi daha erken ama bunu alalim rahat kullanirsin dedi. falan.cok sasirdim cok mutlu oldum.esim icin zaman heralde ..cok garip bende sanki bu duyguyla dogmus gibiyim. fazlasiyla hazirmisim.
evet haklisin hamileligimin her aninin tadini cikariyorum.keyfimede bakiyorum. esim beni cok seviyor artik, bende eminim bebegimizide coks evecek ..
ilgin ve paylasimin icin cok tsekkür ederim..cok hemde. sevgiler
yazdıklarını okudum ve hamile olmana cok sevindim canım. benim eşimde aynı senin ki gibi
cocuk kesinlikle istemiyordu. benden cok sevindi. birde onu ultrasona giderken mutlaka birlikte götür. gördükçe daha cok sahipleniyorlar. allah saglıkla kucagına almayı kısmet etsin.