• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim bilmiyorum kafam çok karışık!

qwee3

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2012
9
0
16
İstanbul
Merhabalar... Lafı uzatmadan hemen konuya gireceğim.

Normalde adetim düzensizlik yapabiliyor; fakat mart ve nisan aylarında yaklaşık olarak aynı günlerde (29 unda) regl oldum. Nisanın 26 sında eşimle birlikte oldum ve içime boşaldı. Bir iki gün aradan sonraki iki kez aynı durumu tekrarladık ve 72 saat dolmadan norlevo kullandım. Yalnız norlevo nun tek tabletini içtim. Bu arada 26 sından sonra da regl olmuştum. Norlevo yu kullandıktan sonra kanamam devam etti ( normalde adet kanamam 4-5 gün sürerken birkaç gün daha uzun oldu ve koyu kahverengi kanamam da oldu).
Mayıs regl tarihim yaklaşık 7-8 gün gecikti. Ben de meraklanıp " Bebe Time " isimli gebelik testini alıp yaptım; ama sonuç tek çizgiydi.
Normalde sabahları bulantım olmuyor. Hamileliğe dair belirti olarak sayabileceğim tek şey, regl in gecikmesi. Kullandığım gebelik testinden memnun değil çoğu kadın, forumda pek çok yazan olmuş.

Yumurtalıklarımda 1 haftadır sızlama var ama regl olamadım hala. Hamile kalmış olma ihtimalim nedir?

Umarım durumumu çok karışık anlatmamışımdır. Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim..

canım herşey olabilir rabbim istesin yeterki bence kan testi yaptır aç karnına 1 günlük gebelik bile çıkar aklını karıştırmadan 2leme düşmeden yaptır rahatla hakkında hayırlısı olsun:emir_bebek::34:

canim sen regline cok az bir sure once iliskiye girmissin yanlis anlamadiysam
eger oyle ise gebelik ihtimale oldukca dusuk
Aldigin haplardan dolayi reglin gecikmistir buyuk ihtimalle
ben hamile olacagini pek sanmiyorum

canim sen regline cok az bir sure once iliskiye girmissin yanlis anlamadiysam
eger oyle ise gebelik ihtimale oldukca dusuk
Aldigin haplardan dolayi reglin gecikmistir buyuk ihtimalle
ben hamile olacagini pek sanmiyorum

canim bence hamile olma ihtimalin yok denecek kadar dusuk
1 iliskiye regline 3 gun kala iliskiye girmissin ve bu donemde hamileleik ihtimali cok kucuk ve ertesi gun hapini da almissin
regl gecikmesi ertesi gun hapindan kaynaklanabiliyor

bence merak etme

canim bence hamile olma ihtimalin yok denecek kadar dusuk
1 iliskiye regline 3 gun kala iliskiye girmissin ve bu donemde hamileleik ihtimali cok kucuk ve ertesi gun hapini da almissin
regl gecikmesi ertesi gun hapindan kaynaklanabiliyor

bence merak etme

testi yapıp negatif sonuç görünce çok üzüldüm. belki de bebek istediğim için psikolojik olarak gecikiyodur reglim :(

canım herşey olabilir rabbim istesin yeterki bence kan testi yaptır aç karnına 1 günlük gebelik bile çıkar aklını karıştırmadan 2leme düşmeden yaptır rahatla hakkında hayırlısı olsun:emir_bebek::34:

Amin canım inşallah... 1 hafta daha beklicem. Eğer regl olmazsam kan testi yaptırıcam bu sefer.

Maalesef regl oldum iki gün önce. İnanılmaz sancı çekiyorum hala ve regl olduğumda ilk 12 saat siyah lekeler vardı pedimde. Eşimin de istediği gibi bebek başka zamana artık.

selam benimde adetim 1 hafta gecikti. sabırla biraz daha zamanın geçmesini bekliyorum. evde test var kullanmıyorum... bakalım ne olur?=?

Canım hamile olma ihtimalin var senin yaşadıklarının bir benzerini bende yaşadım
Regli günüme 3,4 gün kala hamile kalmıştım ben ve sonra gebeliğimde regli kanaması
Gördüm son yaptırdığım testte malesef doktor düşük yaptığımı söyledi hamieysen ve kanaman
Varsa kendine çok dikkat et.

Son düzenleme:
Canım hamile olma ihtimalin var senin yaşadıklarının bir benzerini bende yaşadım
Regli günüme 3,4 gün kala hamile kalmıştım ben ve sonra gebeliğimde regli kanaması
Gördüm son yaptırdığım testte malesef doktor düşük yaptığımı söyledi hamieysen ve kanaman
Varsa kendine çok dikkat et.

regl oldum aslında. hamile olmadığımı düşüyorum. mide bulantım da son zamanlarda vardı ama ben havalardandır diye düşünüyorum. sıcakta bulantım baş dönmem falan olur hep. reglim 10 gün geciktikten sonra oldu. olmasaydım kesin hamileyim derdim ama imkansız gibi bişey şu anlık :(

selam benimde adetim 1 hafta gecikti. sabırla biraz daha zamanın geçmesini bekliyorum. evde test var kullanmıyorum... bakalım ne olur?=?

Merhabalar :) Eğer istiyorsanız, inşallah anne olmak nasip olur hayırlı bir şekilde. Allah ın insanlara (bilhassa kadınlara) bahşettiği en güzel nimet, çocuk sahibi olmak bence. İnşallah hayırlısıyla nasip olur bizlere

slm canm sonucu merak ettim hamilemisin yoksa kirmizilarmi geldi? bende suan senin gibiyim adetim nerdeyse 1 hafta olcak gecikti ama beklemedeyim hala??? ins hamilesindir

Back