hamile miyim ? bilgi verirseniz sevinirim.

nur tanesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2015
11
1
35
Merhaba ;
Adetimin olmasına 2-3 gün kala gebelik testi yaptı 2.çizgi çok silik çıktı.Aynı gün kan testi yaptırdım.Değerler 38,75 olarak çıktı. Bende spriiel var ve doktor baktığında yerinde durduğunu söyledi. Büyük ihtimal hamile olabileceğimi söyledi.15 gün sonrasına tekrar çağırdı.ufak bi oğlum var ve ben istenmiyorum bi hafta nasıl geçecek bilmiyorum. başına böyle bi olay gelen var mı daha önce hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum çok zor bi durum

Kan degerin hamile oldugunu gosteriyor.hakkinda hayirli olsun,allah biz olmayipta dileyenlere versin ne diyim..

Kan testi sonucu çok düşük. Azda olsa hamilelik var daha cok yeni başlamış.

Kan degerine gore hamilelik soz konusu sunu anladim ki spiralde korumuyor. Ben dogumdan sonra taktirmagi dusundum ama senin yazini okuyunca vazgectimm.
Hakkinda hayirlisi olsun verecegin karari iyi degerlendir derimm

benim değerim 33.19 du. Çok şükür gebeliğim ilerledi. üzülmeyin şükredin korunmanıza rağmen bu bebek size tutunduysa Rabbimin bir bildiği vardır. pozitif düşünün hakkınızda hayırlısı olsun.

spiralle hamile kalmak biraz sıkıntılı diye biliyorum bebeğe zararı oluyormuş inşallah sende bi sıkıntı olmaz darısı dileyen isteyen herkesin başına ne diyelim..

Merhaba tekrardan kan tahlili yaptırdım değerler aynı çıktı doktor haftaya pazartesi tekrar çağırdı ulrasonda henüz bişeey görünmediği için düşük tehlikeside varmış ama ben sprali çıkartıramadım bugun uygun olmadığım için peki sprial varken bebek düşer mi ki bilginiz var mı yoksa acil çıkarttırmalıyım zarar vermesin diye bebeğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…