Hamile miyim beta hcg

comeback06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
686
119
103
35
Adet günüm 5 gün geçti cumartesi betam 0.18 çıktı negatif yani fitil kullanmıştım bir de ondan mı gecikti dersiniz ? 1 haftalık gebelikte böyle sonuç çıkar mı lütfen bilgi verirmisiniz soracak kimsem yok

Benim de 2.0 çıktı varmı ya acaba gebelik bence siz değilsiniz

asilama oldum ayın 9 unda bu gun test yaptim cok silik bi çizgi var catlatma iğnesini ayin 7 sinde yapıldim yani 13 gun geçti iğnenim etkisi olabilirmi

Bilgisi olanlar yoruml
Canım çok arada bir değer. İki gun sonra yaptır bence varsa artacaktır.
Arkadasim da o sekilde soyledi kimyasal vb. Olabilir diye burada paylastim belki daha cok yorum yapabilen olur tsk ederim ilgilendigin icin.Birkac yil oldu olmadi henuz sabah yaptigim eczaneden aldigim test negatif cikti.

Bilgisi olanlar yoruml

Arkadasim da o sekilde soyledi kimyasal vb. Olabilir diye burada paylastim belki daha cok yorum yapabilen olur tsk ederim ilgilendigin icin.Birkac yil oldu olmadi henuz sabah yaptigim eczaneden aldigim test negatif cikti.
Var veya yok diyemez gebelik deilmi yada yuzde kac vardir diyebilir adetim 5. Gunu gecti bugun.

Bilgisi olanlar yoruml

Bu degerle zaten negatif çıkması çok normal. Deger 20 üzerinde oldugu zaman idrarda çıkıyor diye biliyorum. Ama bence hamilesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…