- 9 Ağustos 2016
- 686
- 119
- 103
- 35
- Konu Sahibi comeback06
-
Geç döllenme olunca da böyle bi değer olmazmıEğer hamile olsaydın çıkardı canım. Gecikmenin bir sürü sebebi olabilir.
Geç olsa kanda çıkardı idrarda cikmasa da diye düşünüyorum canımGeç döllenme olunca da böyle bi değer olmazmı
Canım 13 gün geçikti 8.7 oldu :)Geç olsa kanda çıkardı idrarda cikmasa da diye düşünüyorum canım
Ama inşallah yaniliyoruzdur bi an önce hayırlısıyla Allah nasip etsin inşallah
Aaa hadi inşallah canım bekle bakalım artacak mı düzenli olarakCanım 13 gün geçikti 8.7 oldu :)
Sürekli kan mı aldıracagım canım misal 8.7 yükseldi 2 katı sonra ne yapmamız gerekAaa hadi inşallah canım bekle bakalım artacak mı düzenli olarak2gunde bir test yaptır
Canım 2-3 defa kan aldır, baktin artiyor bekle bi süre sonra tekrar kan aldır 1500ü geçince kadın doguma gidip keseyi görürsün inşallahSürekli kan mı aldıracagım canım misal 8.7 yükseldi 2 katı sonra ne yapmamız gerek
Canım çok arada bir değer. İki gun sonra yaptır bence varsa artacaktır.Eki Görüntüle 2170547 Bilgisi olanlardan yorumlamalarini rica ediyorum
Arkadasim da o sekilde soyledi kimyasal vb. Olabilir diye burada paylastim belki daha cok yorum yapabilen olur tsk ederim ilgilendigin icin.Birkac yil oldu olmadi henuz sabah yaptigim eczaneden aldigim test negatif cikti.Canım çok arada bir değer. İki gun sonra yaptır bence varsa artacaktır.
Var veya yok diyemez gebelik deilmi yada yuzde kac vardir diyebilir adetim 5. Gunu gecti bugun.Bilgisi olanlar yoruml
Arkadasim da o sekilde soyledi kimyasal vb. Olabilir diye burada paylastim belki daha cok yorum yapabilen olur tsk ederim ilgilendigin icin.Birkac yil oldu olmadi henuz sabah yaptigim eczaneden aldigim test negatif cikti.
Bu degerle zaten negatif çıkması çok normal. Deger 20 üzerinde oldugu zaman idrarda çıkıyor diye biliyorum. Ama bence hamilesin :)Bilgisi olanlar yoruml
Arkadasim da o sekilde soyledi kimyasal vb. Olabilir diye burada paylastim belki daha cok yorum yapabilen olur tsk ederim ilgilendigin icin.Birkac yil oldu olmadi henuz sabah yaptigim eczaneden aldigim test negatif cikti.
İnsallah dedigin gibi olur saglikli bir sekilde:)tesekkur ederim arkadasimBu degerle zaten negatif çıkması çok normal. Deger 20 üzerinde oldugu zaman idrarda çıkıyor diye biliyorum. Ama bence hamilesin :)
❤❤❤İnsallah dedigin gibi olur saglikli bir sekilde:)tesekkur ederim arkadasim
Eki Görüntüle 2170547 Bilgisi olanlardan yorumlamalarini rica ediyorum
Tesekkurler.Gec dollenme olursa sorun oluyor mu peki bilginiz varmi?Bir kaç gün bekleyip tekrar kan vermenizi öneririm.
Geç dollenme olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?